3D/4D műszempilla

3D/4D/volume  MŰSZEMPILLA

Cégcsoportunk képviseli a  Gold Lashes/ Max2 szempillahosszabító céget hazánkban. Értékesítés és oktatás mellett szépségszalonunkban klasszikus ( 4D műszempilla) és volume (Multi D) szempilla felhelyezést is vállalunk. A felhelyezést szakképzett, és nagy gyakorlattal rendelkező oktatóink végzik, így az eredmény garantált.

Okatás, értékesítés után érdeklődők a www.muszempilla.hu oldalunkon találnak részletes információt.

 

Magyarországon a 3D műszempillák felhelyezését 2006-ban, az elsők között kezdtük el.

Már több ezer műszempilla felhelyezést végeztümuszempillank, így nagy gyakorlattal segítünk a megfelelő pillák kiválasztásában. Szempilla építő kozmetikusunk hazánk legszélesebb műszempilla választékából, több mint 150 féle műszempillából, többféle ragasztóból választja ki az Önnek megfelelőt. A legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk, amely garantálja a minőséget és a hosszan tartó eredményt.

 

Hazánkban cégünk vezette be először a 4D műszempillát, mely már a legkorszerűbb fejlesztése hagyományos 3D-nek nevezett szempillának. Nem csak térben, hanem időben is megnövelte a szempillák tartósságát. Súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb és az eddiginél is jobban kíméli a saját, természetes pillákat. Továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek.

A 4D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el, de kívánságra extrém, színpadi hatás is létrehozható. A szempillák rendkívül széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő pillákat.

A 4D szempillákkal klasszikus, 1 szálra- 1 szál szempilla hosszabbítást végzünk. Aki sűrűbb szempillára vágyik, ajánljuk a duplázó technika kipróbálását. Ebben az esetben vékonyabb szempillákat kettesével rakunk fel.

Extrém dús szempillára vágyóknak a Multi D szempillát ajánljuk, mely volume szempilla. Ennél a technikánál ultra vékony szempillák kerülnek fel „tincsezve”  (lapozás a Multi D oldalára)

 

A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D és az új 4D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 4 D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat:

 

A felhelyezést követő 24 órában ne érje víz, gőz a szempillákat. A forró levegő és a gőz a későbbiekben is rövidítheti az életét.
Sminkelés, sminklemosás: Ne spirálozzuk a műszemillát, az alsó szempillát is csak nem vízálló termékkel kenjük be. A sminket óvatosan távolítsuk el. Fontos, hogy a sminklemosó amit használunk, ne olajos alapú legyen, mert az oldja a ragasztót.
Arckrémezésnél ne kenjünk krémet a szempillákra.
Alvásnál vigyázzon a szempillákra. Lehetőleg ne aludjon hason,arccal lefelé, ne nyomja a pilláit párnával.
Úszásnál javasolt az úszószemüveg használata.
Ne dörzsölje a szemeit, ne húzogassa a szempillákat.
Fontos a szempillák tisztán tartása: A kozmetikustól kapott kis kefével minden nap óvatosan fésülje át a szempillákat. A csipát, port alaposan elkell távolítani. A fésülés és a rendszeres tisztítás segít a megfelelő higiénia kialakításában.
 

A  4D műszempillák töltése 4 hetente ajánlott

 

Új  4D szempilla (klaszikus 1 szálra 1 szál): 8000.-

A töltés ára: 5000.-

Új duplázott szempilla: 10 000.-

A töltés ára: 6000.-

Multi D szempilla (volume): 12 000.-

A töltés ára: 7000.-

Extrém Multi D: 15 000.-

A töltés ára:  8000.-

 

 

Messze vagyunk? – Van megoldás

 

Mivel cégcsoportunk piavezető a szempillhosszabításban, így országszerte több, mint 1500 általunk kiképzett Max2/ Gold Lashes szakemberhez fordulhat, kérjük látogassa meg országos szalonkeresőnket az www.muszempilla.hu oldalon.

 

 

Referencia kozmetika | Alakformálás