Arcvasalás

Arcvasalás

Arcvasalás - feszesebb bőr, ellazulás 10 perc alatt!

Az arcvasalással a bőr simábbá és feszesebbé válik, emellett egy igazán kellemes, ellazító kezelés szalonunkban. Hatékonysága kettős: egyrészt a bőr melegítésével majd hűtésével elősegíti a kezeléshez használt hatóanyagok jobb felszívódását a bőrbe, másrészt ezen hatásnak köszönhetően a bőrfelszíni rétegek feszesebbé, rugalmasabbá válnak, mint szaunázás után.

Az arcvasalás hatékonysága

Az arcvasalás bőrre kifejtett feszesítő, hatása a kezeléshez használt, un. arcvasaló készülék által előállított hideg-meleg váltakozó hatásán alapszik. Ezen két érzet bőrrel történő közvetítésével az idegrendszerre is nyugtató, ellazító hatást tudunk kifejteni.

Az arcvasalás meleg fázisa

Az arcvasalás meleg fázisa megnyitja a pórusokat, ezzel elősegítve a hatóanyagok mélyebb rétegbe való felszívódását. Az ereket tágítja, így fokozza a vérkeringést, serkenti a verejtékezést, ezzel elősegítve a detoxikációt. Az izmokat ellazítja, ezzel oldja a ráncokat.

Az arcvasalás hideg fázisa

A hideg fázis, mintegy hatóanyagcsapdaként bezárja a bőrbe a hatóanyagokat. A hajszálereket összehúzza, feszesíti a bőrt és fokozza az izomtónust. Csökkenti a szem alatti duzzanatot, táskákat.

Ez a kezelésünk egy valóban expressz gyors, frissítő kezelésnek számít, mivel a kezelési idő mindössze 10-15 perc.

Arcvasalás