BB Glow

BB Glow-Legyen a te bőröd is egyenletes, üde és ragyogó!

Kérd tőlünk a BB Glow kezelést és élvezd a hatását akár fél éven át!

A BB Glow olyan egyedülálló kozmetikai kezelés, amely ötvözi mind egy alapozó, mind egy szérum kiváló hatásait. Természetes fedésével egységessé és sugárzóvá varázsolja a bőröd és elősegíti a bőrproblémáid enyhülését.

Finom púderes hatás

Egyenletes bőrszín

Pigmentfoltok, elszíneződések elhalványulnak

Üde, kisimult, ragyogó bőr

BB Glow-Legyen a te bőröd is egyenletes színű, üde és ragyogó!

Garancia az eredményre

  • Sok éves gyakorlat mezopen, tű nélküli mezo és sminktetováló kezelésekben
  • Szakembereink egyben oktatói is a BB Glow technikának
  • Ecuri cég BB Glow újgenerációs pigmentek használata RESAP minősítéssel
  • Toscani cég mezo hatóanyagainak és savainak használata
  • Sok-sok elégedett BB Glow vendég világszerte és hazánkban
previous arrow
next arrow
Slider

Hogyan történik a kezelés?

A BB Glow kezelés során a már ismert és közkedvelt mezopen készülékkel koncentrált, steril hatóanyagokat és erősen hígított, bőrszínű pigmentet viszünk a bőrbe. A kezeléshez nano tűmodulokat használunk és csak 0.5 mm mélyen dolgozunk a bőrben, ezáltal nincs fájdalomérzet és maximum enyhe bőrpír fordulhat elő, amely rövid időn belül megszűnik.

1. peelingezés+savazás

Először mechanikai radírral és enyhe hámlasztó hatású savval megszabadítjuk bőrödet a felszínén lerakódott, elhalt szarusejtektől, melyek akadályozzák a bőr légzését, keringését és tápanyagfelvételét. A radír és a sav alkalmazása teszi lehetővé, hogy a bőr megfelelően befogadja a hatóanyagokat és a hígított pigmentet.

1. peelingezés+savazás

2. mezopen kezelés+ koncentrált hatóanyagok

A bőröd problémájának megfelelő, koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk be, ún. mezopen készülék segítségével, mely apró nyílásokat ejt a bőr felszínén, ezzel segítve elő a hatóanyagok bejutását. A kezelés azért rendkívül hatékony, mert az apró nyílásokon keresztül a hatóanyag egyenesen a bőr sejtjeihez jut, ahol tökéletesen hasznosul.

2. mezopen kezelés+ koncentrált hatóanyagok

3. mezopen kezelés+hígított pigment

Mezopen készülékkel a bőr alapszínének megfelelő színű, hígított pigmentet juttatunk be a bőr felső rétegébe, hogy a különböző elszíneződéseket, mint bőrpír, szeplők, foltosodások, kisebb hegek, finoman elfedjük. Ezek a pigmentek hígítottak, csak egy nagyon finom fedést adnak a bőrödnek, véletlenül sem lesz „maszk” hatású a végeredmény!

 

3. mezopen kezelés+hígított pigment

A pigment színét a bőröd természetes alapszínéhez igazítjuk, a nyak és az áll alsó színét vesszük alapul, ezzel elkerülve, hogy az arc és a nyak színe különböző legyen.

3. mezopen kezelés+hígított pigment

4. bőrtápláló maszk+regeneráló krém

A kezelés végén a bejuttatott hatóanyagok és a pigment eredményesebb felszívódása, tartóssága érdekében gumi maszkot helyezünk a bőrödre, ami nagyon kellemes és megnyugtató érzet. A maszk eltávolítását követően regeneráló krémet masszírozunk az arcodba, ezzel zárjuk a kezelést.

4. bőrtápláló maszk+regeneráló krém

Az eredmény rögtön látható, bőröd egyenletes színű, üde lesz már a kezelés után közvetlenül! Ritkán enyhe bőrpír előfordulhat, ez fél-egy órán belül elmúlik. Napra, szoláriumba, szaunába, edzésre csak a következő napon mehetsz.

Az eredmény rögtön látható

Mennyi kezelés szükséges?

A BB Glow kezelés a maximális hatékonyság érdekében 3 kezelésből áll

  1. kezelés: hatóanyag + pigment
  2. kezelés: pigment, 15 nap múlva
  3. kezelés: hatóanyag, 15 nap múlva

A kezelések nagyjából egy órát vesznek igénybe. Az eredmény fenntartása érdekében a három alkalmat fél évente szükséges megismételni.