Előnytelen sminktetoválások javítása

Egy sminktetoválást akkor nevezünk előnytelennek, amikor a tetoválás egészében – formájában, vastagságában, színében, stb.  –  nem megszépít, kiteljesít, hanem éppen ellenkezőleg diszharmóniát, előnytelen hatást hoz létre az arcon. Természetesen ezek a sminktetoválások igen eltérők, milyen mértékben mutatkozik meg mindez, és mennyire zavarja viselője mindennapjait.

Előnytelen sminktetoválások javításának igényével naponta találkozunk, vendégeink egy része általában egy új, javított sminktetoválás igényével együtt keres meg minket, de van, aki csak eltávolítani, halványítani szeretné az előzőt.

Az előnytelen sminktetoválások javítása nehéz, ugyanakkor hálás feladat is egyben. Nehéz azért, mert az előző sminktetoválás gyakran behatárolja a lehetőségeinket, hálás azért, mert a már kijavított szemöldöktetoválással nem csak vendégünk szemöldökét, de egyben önbizalmát is helyreállítjuk.

Az előnytelen sminktetoválások javítása mindig egyéni, de alapvetően két tényező határozza meg:

  1. mennyire sötét, nem megfelelő árnyalatú a színe, ennek megfelelően igényel-e előzetes felvilágosítást, vagy nem
  2. mennyire eltérő, asszimmetrikus a formája, lesznek-e kilógó részek, ennek megfelelően igényel-e előzetes felvilágosítást, vagy nem

Amennyiben az előző tetoválás színe túl sötét, formáját tekintve nagyba eltér az újonnan megtervezett tetoválástól, a tetoválás előzetes felvilágosítását szoktuk javasolni, amit mi Ecuri tetoválás halványító módszerrel végzünk.

Amennyiben az előző tetoválás színe, és formája nem tér el nagyban az új tetoválástól, az előzetes teljes felvilágosítás nem szükséges, elegendő csak az esetlegesen formán kívül eső részeket felvilágosítani, camouflage technikával lefedni, az új tetoválás elkészítésével egy időben.

A korábbi előnytelen sminktetoválás formáját, színét általában nem tudjuk teljesen láthatatlanná tenni, de szükség esetén felvilágosítással, majd az újonnan kialakított sminktetoválással a lehető legjobban visszaállítható az arc egészének harmóniája.

Tetoválás eltávolítás hatékonyan, eredményesen, fájdalommentesen és maximális biztonsággal – Ecuri módszerrel!

Az Ecuri Tetoválás Halványítás egy forradalmian új módszer a már megunt, előnytelen színű és formájú tetoválások eltávolítására, legyen szó szemöldök, szem, vagy ajaktetoválásról.

Milyen eredményekre számíthat?

A kezelésekkel lépésről-lépésre tudom a tetoválást halványítani, egészen addig, amíg az elért felvilágosítással elégedettek nem leszünk. Ekkor már szükség esetén elkészíthető az új tetoválás egy harmonikus színnel, formával.

Az Ecuri halványítás hatásmechanizmusa…

A módszer azért maximálisan kíméletes és biztonságos, mert a készítmény pH semleges kémhatású, nem irritálja a bőrt, nincs maró, roncsoló hatása, mint sok hasonló készítmény esetében.

A kezelés menetéről…

Az Ecuri tetoválás halványító kezelés hasonlóan történik, mint a sminktetoválás. Az enzimatikus hatóanyagot nagyon finoman, és felszínesen betetoválom a bőrbe, ezért az eljáráshoz általában szükségtelen érzéstelenítést alkalmazni, annyira finoman érintem a bőrt. A kezelést követően egy nagyon vékony, bőrszínű pörk keletkezik, aminek a gyógyulási ideje általában 1 hét.