Elérhetőség

Medical Beauty Group – Ace Import Ltd.

  • Cím: 2310 Szigetszentmiklós Szilágyi Lajos út 30.
  • Tel: 06-1/808-99-11
  • Nyitvatartás: HET, KED, CSUT – 8:00 – 17:00 | SZER, PEN – 8:00 – 20:00 | SZOM, VAS – ZÁRVA

Megközelítés gépkocsival

Elérhetőség: Budapest felől

  1. Az M0-ásról a Szigetszentmiklós-Csepel lejárónál célszerű lehajtani.
  2. A LUKOIL benzinkútnál lévő körforgalmon egyenesen áthajtani Szigetszentmiklós felé.
  3. Szigetszentmiklósra beérve a Lidlnél lévő lámpánál egyenesen kell áthaladni, majd az első körforgalomnál balra (harmadik kijárat) kihajtani a Centrum felé.
  4. Kb. 200m múlva az út közepén lévő kis járdaszigetet jobbról megkerülve egyenesen, a járdaszigeten lévő útbaigazító tábla szerint a Szilágyi Lajos út irányába.
  5. A járdaszigetet elhagyva kb. 500 méter múlva elérünk egy stop táblás kereszteződést, itt jobbra fordulva ráhajtunk a Szilágyi Lajos útra, ahol 300 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

Üzletünk saját ingyenes parkolóval rendelkezik.

Nagyítható, interaktív térkép

Elérhetőség: Szigethalom felől

Szigetszentmiklósra beérve az első körforgalomnál egyenesen (második kijárat). Kb. 1000 méter múlva jobbra a Szilágyi Lajos u. 30 szám alatt található a szépségszalon.

Nagyítható, interaktív térkép

Nyomtatható leírás térképpel

Megközelítés tömegközlekedéssel

Budáról

A Camponától induló 138-as kék busszal az Auchan áruházi bekötőút megállóig (menetidő 12 perc), majd a 679 Budapest – Szigetszentmiklós – Budapest járattal (menetidő 22 perc),  a Szigetszentmiklós, Kisfaludy köz megállóig, ahol 150 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

Pestről

Közvágóhídról Ráckeve irányába induló hévvel, a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva  balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.
Menetidő kb.: 30perc

Ráckeve, Dunaharaszti, Tököl, Szigethalom felől

Ráckevei hévvel a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva  balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.

Kapcsolat felvétel:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

captcha

Referencia kozmetika | Alakformálás