Fejbőrpigmentálás

Hajhullás, hajritkulás, kopasz fejbőr -valamelyikben Ön is érintett?

Ezeknek a problémáknak nem kell a világ végét jelenteniük, szalonunkban kínálunk Önnek megoldást!

Amennyiben Ön is kellemetlenül érzi magát a hajhullás, hajritkulás következtében kialakuló áttetsző fejbőr, esetleg részleges, vagy teljes kopaszság látványa miatt, egyre nehezebben tudja fésüléssel takarni ezeket a területeket, akkor Önnek a Mikro Haj Pigmentációt (MHP) ajánljuk a tünetek elfedésének legtökéletesebb megoldásaként.

Micro Haj Pigmentáció- fejbőrtetoválás mesterfokon
 • Legmagasabb esztétikai minőséget garantálja
 • Tartós, hosszú távú megoldás
 • Látványos, mégis rendkívül természetes hatás
 • Megfizethető, természetes alternatíva
 • Fiatalít, visszaadja az önbizalmat, önértékelést

A professzionális minőséget képviselő Mikro Haj Pigmentációs kezelésünk tökéletes és hosszú távú esztétikai megoldást jelent a hajhullás, hajritkulás következtében kialakult átlátszó fejbőr, kopaszodás következtében kialakult kellemetlen látvány kezelésére. A Mikro Haj Pigmentáció a sminktetoválási metódus egyik legnagyobb tudást igénylő, orvos-esztétikai irányvonala. Ezzel a mesteri technikával a speciális hajtetováláshoz gyártott pigmentet, mintegy „fedőanyagot” tetováljuk be a fejbőrbe, amely nemcsak nagyon látványos optikai hajsűrítést biztosít, hanem tökéletesen elfedi a hajhullás, hajritkulás következtében kialakult foltos, áttetsző fejbőrt, és a korábbi műtétek, sérülések következtében kialakult hegeket egyaránt.  Mindezt hihehetetlenül látványosan, mégis a létező legtermészetesebb hatással.

Ez az egyedi procedúra a hajritkulás, kopaszodás bármelyik fázisánál, bármelyik életszakaszban alkalmazható, és nőknek, férfiaknak egyaránt jól áll.  Ezzel a technikával megvalósítjuk a hajszálak, hajhagymák tökéletesen valósághű megjelenését a fejbőrön, és egy megfizethető, legfőképp természetes alternatívát kínálunk az eredeti haj látszatának, sűrűségének helyreállítására. 

 A Mikro Haj Pigmentáló tetoválás minden olyan esetben ajánlott, amikor a hajhullás, és/vagy a hajszálak elvékonyodása következtében a fejbőrön kisebb-nagyobb, ritkás, kopasz foltok alakultak ki, ez a folyamat már viszonylag régóta fennáll, és a hajszálak visszanövésére már nem számíthatunk a hajhagymák elhalása következtében.

 

Nőknek

Nők esetében a hajhullás, hajritkulás jelensége, általában a változókor idején tapasztalható, de nagyon sok nőnek keseríti meg a mindennapi életét már a fiatal években is. Fiatal korban a hajhullásnak számos oka lehet, és sajnos sok esetben az ok nem kideríthető, és nem megszüntethető, a kellemetlen tüneteket elviselni, vagy azokkal együtt élni viszont nagyon nehéz.

Nem jobb a helyzet a változó kor időszakában sem, amikor a hajhullás, hajritkulás jelensége tovább tetézi az amúgy is nehezen viselhető egyéb kellemetlen tüneteket. Mindez a változókorral együtt járó hormonális változásokkal, mégpedig az ösztrogén hormon, mint eddigi haj-és bőrvédő hormon szintjének drasztikus esésével van összefüggésben. A klímax időszakának végével a hajhullás megszűnik ugyan, azonban a megritkult, elvékonyodott hajszálak, ill. az ennek következtében kilátszódó fejbőr jelensége, mint kellemetlen hozadék, megmarad, és sajnos ennek az állapotnak a javítására a szervezetünk önmagától már nem lesz képes.

Azonban ne keseredjen el, nem kell így leélnie az életét! Mi, a Wellness Kozmetika hajpigmentáló szakemberei a Mikro Haj Pigmentációval mesterien befedjük a hajszálak között kivillanó, átlátszó fejbőrt, tökéletesen élethű hajhatást készítünk, és visszaállítjuk Önnek az elvesztett, sűrű haj látszatát!

Férfiaknak

Férfiak esetében a hajhullás, hajritkulás, és főként a kopaszodás jelensége néhány betegség kivételével szinte minden esetben a DHT hormon miatti érzékenység következtében alakul ki. A hajhullás, kopaszodás már egészen fiatal korban elkezdődhet, és mivel a probléma genetikai eredetű, a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható. Különböző készítmények, tabletták megfelelő időben elkezdődő, és folyamatos használatával, szedésével, őssejtes hajnövesztő kezelésekkel a folyamat általában megállítható, ill. részben visszafordítható. Azokban az esetekben azonban, amikor a kopaszodás már hosszabb ideje fennáll, és a hajhagymák már elhaltak, a hajszálakat semmilyen módszerrel nem tudjuk visszanöveszteni csak a probléma külső segítséggel történő megoldása jöhet szóba.

Gyökeres változást szeretne az életében? Látványosan, de mégis mások számára nem észrevehető módon szeretné megoldani kopaszodási problémáit?

Mi, a Wellness Kozmetika hajpigmentáló szakemberei a Mikro Haj Pigmentációval segítünk Önnek megszüntetni a hajritkulás, kopaszodás kellemetlen látványát, visszaadjuk az eredeti haj sűrűségének látszatát, kopaszság esetén egytökéletesen élethű, frissen borotvált fejbőr hatását hozzuk létre!

A világ minden részén sok- sok férfinak a fejbőrpigmentáció jelenti az egyetlen biztonságos, hatásos és költségkímélő alternatívát a hajbeültetéssel, gyógyszerekkel és parókákkal szemben. Sebészeti beavatkozás, hegek és hormonok, és egyéb kellemetlenségek nélkül inthet búcsút a ritkuló hajnak, kopaszságnak.

Fejbőrpigmentálásban gondolkodik? -válassza mikrohajpigmentációs szakembereinket!

Mikro Haj Pigmentáció-garancia a legmagasabb minőségre

 • A Wellness Kozmetika hajpigmentációs specialistái a Micro Haj Pigmentáció (MHP), technikával dolgoznak, amely egy komplex fejbőr pigmentálási metódus, és nem egy átlagos hajtetoválás. Ez egy nagyon kifinomult, világszerte elismert, és hosszú évek óta alkalmazott eljárás, amely bárkinek képes segíteni a kopaszodással, hajvesztéssel járó esztétikai problémák legkiválóbb megoldásában.
 • A Mikro Haj Pigmentáció technika a hajkezelésekben, és a fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert Ecuri Cosmetics holland cég fejlesztése, amelyet a világ számos országában alkalmaznak, több hazánkban is jól ismert sztár fejbőrtetoválása ezzel a módszerrel készült.
 • A legmagasabb minőséget képviselő, német és holland tudósok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően kifejlesztett, orvos-kozmetikai készülékekkel, egyedi gyártású, innovatív pigmentekkel dolgozunk, hogy a lehető legtökéletesebb esztétikai eredményt nyújtsuk vendégeink számára.
 • Szalonunkban kiválóan képzett és felkészült, sok éves fejbőrtetoválási tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező hajspecialista szakemberek készítik a fejbőr pigmentációs kezeléseket. Szakembereink nemcsak napi szinten végzik a Mikro Haj Pigmentációt, hanem az Ecuri cég felkérésére, és bizalmára alapozva, oktatják is azt más sminktetováló szakembereknek.

Nem véletlenül választottuk hajtetoválásainkhoz a méltán híres és egyedülálló Ecuri Mikro Haj Pigmentációs eljárást, teljes meggyőződésünk, hogy a technológia segítségével minden típusú hajritkulási, és kopaszodási problémára megoldást tudunk kínálni, és biztosak vagyunk benne, hogy vendégeink a lehető legjobb minőségű kezelést kapják, és hasszú távon elégedettek lesznek az eredménnye

 

Hogyan történik a micropigmentációs fejbőr kezelés?

 • szalonunkban a mikro pigmentációs hajkezeléseket kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A kezelést minden esetben egy konzultációelőzi meg, ahol az Ön igényeit, kérdéseit meghallgatva, és a meglévő problémát elemezve teszünk javaslatot a megfelelő pigmentációs kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatjuk Önt a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről
 • a Micro Hair Pigmentation eljárás során speciális, fejbőrpigmentációhoz kifejlesztett pigmentet juttatunk a fejbőrbe, sminktetováló készülék segítségével. A kezelést felületi érzéstelenítés mellett végezzük, ezért Ön fájdalmat egyáltalán nem, esetleg mérsékelt kellemetlen érzést érezhet
 • a szőrtüsző/hajszál imitáció elkészítése mikropigmentációval általában 3 kezelést igényel, egy kezelés kb. 2 órát vesz igénybe
 • a kezelések között legalább egy hónapos szünetet ajánlatos tartani a bőr megfelelő gyógyulása érdekében
 • a kezelést követően folytathatja napi tevékenységét, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna, stb.)

Mennyire tartós az eredmény, mikor szükséges felfrissíteni?

A Mikro Haj Pigmentáció rendkívül tartós eredményt biztosít, a szín mintegy 3-5 évig marad meg fejbőrben, szemben más hajpigmentáló technikáknál, ahol a tartósság mindössze 1-2 év. A szín megújítására akkor van szükség, amikor a fejbőr ismét egyre zavaróbban, egyre jobban láthatóvá válik, azonban nem szükséges megvárni a teljes kikopást.

Az MHP fejbőr pigmentáció egy hihetetlen, életet megváltoztató kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára, és mi hiszünk benne, hogy munkánkkal visszaadjuk vendégeink önbizalmát, önbecsülését, a minőségi fejbőrpigmentációba vetett hitét.

Tökéletesen élethű szőrtüsző imitáló hatás – MIKRO HAJ PIGMENTÁCIÓ (MHP)

A Mikro Haj Pigmentáció módszerrel tökéletesen lemásoljuk a valódi hajtüszők, hajszálak természetes megjelenését, a hajhullás mértékének, és a vendég igényeinek megfelelően.

 

MHP technikával készült, tökéletesen élethű szőrtüsző hatás

 A technológia kimagasló minősége két tényezőn alapul:

 • egyéni fejlesztésű haj mikropigmentálási technika, amellyel valóban természetes hatású, a természetes szőrtüszők hatását 100%-ban megvalósító mesteri haj pigmentáció készíthető
 • innovatív gyártástechnológiával előállított, protein alapú pigmenteket használunk, amelyek akár 8-10 évig is megőrzik a színüket, és a különleges gyártástechnológia eredményeképpen azonnal kikristályosodnak a bőrben, apró, szőrtüsző hatású pontokat létrehozva. Ezek a pigmentek nem folynak szét a fejbőrben, ezáltal biztonságosan elkerülhető a foltos fejbőr tetoválás jelensége.  A színárnyalatok széles skálájából választhatunk, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely fejbőr-, és hajszínhez.

 

A MIKRO HAJ PIGMENTÁCIÓ mindkét típusú hajvesztés esetében is a legtökéletesebb látványt nyújtja:

A szőrtüsző imitáló pigmentáció azokban az esetekben nyújt látványos megoldást, amikor a fejbőr részlegesen, vagy teljesen kopasz, és ez az állapot évek óta fennáll, már nem várható a haj visszanövése. Szakembereink A végeredmény dús és fiatalos „levágott haj” kinézetét adja.

Szőrtüsző imitáló hajpigmentáció (FHP)

 

A szőrtüsző imitáló pigmentáció kezelés árát az árak menüpontban találja.

 

Camouflage hatású fejbőr pigmentáció (CHP)

A camougaflage (ejtsd kamuflázs) fejbőr pigmentáció azokon a területeken ajánlott, ahol a hajszálak elvékonyodása következtében kisebb-nagyobb, ritkás, vagy kopasz foltok alakultak ki a fejbőrön. Ezzel a technikával a pigmentet mintegy „fedőanyagot” implantáljuk a fejbőrbe, amely optikai hajsűrítést biztosít, mindamellett rendkívül természetesnek hat. Tökéletesen elfedi az alopécia, hajhullás következtében kialakult foltos, áttetsző fejbőrt, a korábbi műtétek, sérülések következtében kialakult hegeket, mindezt a létező legtermészetesebb hatással.

A camougaflage fejbőrpigmentáció kezelés ára az árak menüpontban található.

 

Fejbőr mikropigmentáció és hajnövekedés serkentés kombinációja? -nálunk ez is lehetséges!

Válassza haj mikropigmentáció és haj őssejtterápia KOMBINÁLT kezelésünket!

Bővebben leírást a kombinált fejbőr kezelés menűpontban találhat.

Haj mikropigmentációs és haj őssejtterápia kezelésünket azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik első lépésként azonnali, látványos eredményt szeretnének elérni a hajtetoválás segítségével, de hosszú távon szeretnék elvesztett hajsűrűségüket is visszakapni, erős, egészséges, életteli hajszínt elérni.

Ebben az esetben először micro hajpigmentációs kezeléssel hajszál imitációt készítünk az áttetsző fejbőrön, majd a gyógyulást követően a haj saját őssejtjeit aktiváló szérumot juttatunk a fejbőrbe, a haj visszanövésének, és sűrűsödésének érdekében.

A haj őssejt terápiáról bővebben itt olvashat:

ŐSSEJTES HAJ- és SZEMÖLDÖK KEZELÉS

Ez a kezelésünk kizárólag foltos hajhullás, vagy részleges hajritkulás esetén hatékony, nem ajánlott teljes kopaszság esetében.

A haj mikropigmentáció, őssejtes kombinált kezelés leírását az őssejtes haj növekedést serkentő menűpontban, az árát az árak menüpontban találja.

Hogyan történik a micropigmentációs  fejbőr kezelés?

Szalonunkban a mikro pigmentációs hajkezeléseket kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol az Ön igényeit, kérdéseit meghallgatva teszünk javaslatot a megfelelő pigmentációs kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatjuk Önt a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről.

 

A Micro Hair Pigmentation eljárás során speciális, fejbőrpigmentációhoz  kifejlesztett pigmentet juttatunk a fejbőrbe, sminktetováló készülék segítségével. A kezelést felületi érzéstelenítés mellett végezzük, ezért Ön kellemetlen érzést nem vagy csak mérsékelten érezhet.

A szőrtüsző/hajszál imitáció elkészítése mikropigmentációval általában 3 kezelést igényel, egy kezelés kb. 2 órát vesz igénybe.

A kezelések között legalább egy hónapos szünetet ajánlatos tartani a bőr megfelelő gyógyulása érdekében.

A kezelést követően folytathatja napi tevékenységét, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna, stb.).

Az MHP fejbőr pigmentáció egy hihetetlen, életet megváltoztató kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára, és mi hiszünk benne, hogy munkánkkal visszaadjuk vendégeink önbizalmát, önbecsülését.

Referencia kozmetika | Alakformálás