Fejbőrpigmentálás

Hajhullás, hajritkulás, kopasz fejbőr -valamelyikben Te is érintett vagy?

Ezeknek a problémáknak nem kell a világ végét jelenteniük, szalonunkban kínálunk Neked megoldást!

Amennyiben Te is kellemetlenül érzed magad a hajhullás, hajritkulás következtében kialakuló áttetsző fejbőr, esetleg részleges, vagy teljes kopaszság látványa miatt, egyre nehezebben tudod fésüléssel takarni ezeket a területeket, akkor Neked a Mikro Haj Pigmentációt (MHP) ajánljuk a tünetek elfedésének legtökéletesebb megoldásaként.

Micro Haj Pigmentáció- fejbőrtetoválás mesterfokon

 • Legmagasabb esztétikai minőséget garantálja
 • Tartós, hosszú távú megoldás
 • Látványos, mégis rendkívül természetes hatás
 • Megfizethető, természetes alternatíva
 • Fiatalít, visszaadja az önbizalmat, önértékelést

A professzionális minőséget képviselő Mikro Haj Pigmentációs kezelésünk tökéletes és hosszú távú esztétikai megoldást jelent a hajhullás, hajritkulás következtében kialakult átlátszó fejbőr, kopaszodás következtében kialakult kellemetlen látvány kezelésére.
Ez az egyedi procedúra a hajritkulás, kopaszodás bármelyik fázisánál, bármelyik életszakaszban alkalmazható, és nőknek, férfiaknak egyaránt jól áll.

Ezzel a technikával megvalósítjuk a hajszálak, hajhagymák tökéletesen valósághű megjelenését a fejbőrön, és egy megfizethető, legfőképp természetes alternatívát kínálunk az eredeti haj látszatának, sűrűségének helyreállítására.

A Mikro Haj Pigmentáló tetoválás minden olyan esetben ajánlott, amikor a hajhullás, és/vagy a hajszálak elvékonyodása következtében a fejbőrön kisebb-nagyobb, ritkás, kopasz foltok alakultak ki, ez a folyamat már viszonylag régóta fennáll, és a hajszálak visszanövésére már nem számíthatunk a hajhagymák elhalása következtében.

Nőknek

Nők esetében a hajhullás, hajritkulás jelensége, általában a változókor idején tapasztalható, de nagyon sok nőnek keseríti meg a mindennapi életét már a fiatal években is. Azonban ne keseredj el, nem kell így leélned az életedet! Mi, a Wellness Kozmetika hajpigmentáló szakemberei a Mikro Haj Pigmentációval mesterien befedjük a hajszálak között kivillanó, átlátszó fejbőrt, tökéletesen élethű hajhatást készítünk, és visszaállítjuk Neked az elvesztett, sűrű haj látszatát!

Férfiaknak

Férfiak esetében a hajhullás, hajritkulás, és főként a kopaszodás már egészen fiatal korban elkezdődhet, és mivel a probléma genetikai eredetű, a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható.
Mi, a Wellness Kozmetika hajpigmentáló szakemberei a Mikro Haj Pigmentációval segítünk Neked megszüntetni a hajritkulás, kopaszodás kellemetlen látványát, visszaadjuk az eredeti haj sűrűségének látszatát, kopaszság esetén egytökéletesen élethű, frissen borotvált fejbőr hatását hozzuk létre!

Mikro Haj Pigmentáció-garancia a legmagasabb minőségre

 • A Wellness Kozmetika hajpigmentációs specialistái a Micro Haj Pigmentáció (MHP), technikával dolgoznak, amely egy komplex fejbőr pigmentálási metódus, és nem egy átlagos hajtetoválás. Ez egy nagyon kifinomult, világszerte elismert, és hosszú évek óta alkalmazott eljárás, amely bárkinek képes segíteni a kopaszodással, hajvesztéssel járó esztétikai problémák legkiválóbb megoldásában.
 • A Mikro Haj Pigmentáció technika a hajkezelésekben, és a fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert Ecuri Cosmetics holland cég fejlesztése, amelyet a világ számos országában alkalmaznak, több hazánkban is jól ismert sztár fejbőrtetoválása is ezzel a módszerrel készült.
 • A legmagasabb minőséget képviselő, német és holland tudósok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően kifejlesztett, orvos-kozmetikai készülékekkel, egyedi gyártású, innovatív pigmentekkel dolgozunk, hogy a lehető legtökéletesebb esztétikai eredményt nyújtsuk vendégeink számára.
 • Szalonunkban kiválóan képzett és felkészült, sok éves fejbőrtetoválási tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező hajspecialista szakemberek készítik a fejbőr pigmentációs kezeléseket. Szakembereink nemcsak napi szinten végzik a Mikro Haj Pigmentációt, hanem az Ecuri cég felkérésére, és bizalmára alapozva, oktatják is azt más sminktetováló szakembereknek.

Hogyan történik a micropigmentációs fejbőr kezelés?

 • szalonunkban a mikro pigmentációs hajkezeléseket kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol a Te igényeidet, kérdéseidet meghallgatva, és a meglévő problémát elemezve teszünk javaslatot a megfelelő pigmentációs kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatunk a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről
 • a Micro Hair Pigmentation eljárás során speciális, fejbőrpigmentációhoz kifejlesztett pigmentet juttatunk a fejbőrbe, sminktetováló készülék segítségével. A kezelést felületi érzéstelenítés mellett végezzük, ezért fájdalmat egyáltalán nem, esetleg mérsékelt kellemetlen érzést érezhetsz
 • a szőrtüsző/hajszál imitáció elkészítése mikropigmentációval általában 3 kezelést igényel, egy kezelés kb. 2 órát vesz igénybe
 • a kezelések között legalább egy hónapos szünetet ajánlatos tartani a bőr megfelelő gyógyulása érdekében
 • a kezelést követően folytathatod napi tevékenységedet, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna, stb.)

Mennyire tartós az eredmény, mikor szükséges felfrissíteni?

A Micro Haj Pigmentáció rendkívül tartós eredményt biztosít, a szín mintegy 3-5 évig marad a fejbőrben, szemben más hajpigmentáló technikáknál, ahol a tartósság mindössze 1-2 év. A szín megújítására akkor van szükség, amikor a fejbőr ismét egyre zavaróbban, egyre jobban láthatóvá válik, azonban nem szükséges megvárni a teljes kikopást.

Az MHP fejbőr pigmentáció egy hihetetlen, életet megváltoztató kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára, és mi hiszünk benne, hogy munkánkkal visszaadjuk vendégeink önbizalmát, önbecsülését, a minőségi fejbőrpigmentációba vetett hitét.