Fejbőrpigmentálás

Micro Haj Pigmentáció – hajszálakat szimuláló fejbőrtetoválás mesterfokon

A különböző problémák, betegségek, korosodás következtében kialakult hajhullás hosszú távon a haj megritkulását, részleges, majd teljes kopaszodást okoz, amely viszonylag gyakori jelenség napjainkban, és az érintettek többségének negatívan hat az önbizalmára, mindennapi életvitelére.

Amennyiben Ön is kellemetlenül érzi magát a hajhullás, hajritkulás következtében kialakuló áttetsző fejbőr, esetleg részleges, vagy teljes kopaszság látványa miatt, akkor a Mikro Haj Pigmentációt (MHP) ajánljuk a tünetek elfedésének legtökéletesebb megoldásaként.

 

Kimagasló minőséget képviselő Mikro Haj Pigmentációs kezelésünk tökéletes esztétikai megoldást jelent a hajhullás, hajritkulás következtében kialakult tünetek kezelésére.  Ez az egyedi procedúra a hajhullás bármelyik fázisánál használható, minden korosztálynak, hajszínnek és bőr típusnak jól áll.  Ezzel a technikával megvalósítjuk a hajhagymák, hajszálak valósághű megjelenését a fejbőrön, de egy megfizethetőbb, természetesebb alternatívát kínálunk az eredeti haj látszatának helyreállításra. 

 

Haj mikropigmentációs szakembereink a hajkezelésekben, és fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert Ecuri Cosmetics holland cég által kifejlesztett Micro Hair Pigmentation (MHP) technológiát alkalmazzuk, mely jelenleg az egyik legjobb a világon. Szalonunkban kiválóan képzett és felkészült hajspecialista és egyben sminktetováló szakemberek készítik a fejbőr pigmentációt, akik oktatják is azt más szakembereknek. A legmagasabb minőséget képviselő, német és holland tudósok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően kifejlesztett, orvos-kozmetikai eszközökkel dolgozunk, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt nyújtsuk vendégeink számára.

Tökéletesen élethű haj hatás- MIKRO HAJ PIGMENTÁCIÓ (MHP)

A Wellness Kozmetika hajspecialista szakemberei a Micro Haj Pigmentáció (MHP), technikával dolgoznak, amely egy komplex fejbőr pigmentálási metódus, és nem egy átlagos hajtetoválás. Ez egy nagyon kifinomult, világszerte elismert, és hosszú évek óta alkalmazott eljárás, amely bárkinek képes segíteni a kopaszodással, hajvesztéssel járó esztétikai problémák megoldásában.

A Mikro Haj Pigmentáció módszerrel tökéletesen lemásoljuk a valódi hajtüszők, hajszálak természetes megjelenését, a hajhullás mértékének, és a vendég igényeinek megfelelően.

 

 

A technológia kimagasló minősége két tényezőn alapul:

  • egyéni fejlesztésű haj mikropigmentálási technika, amellyel valóban természetes hatású, a természetes szőrtüszők hatását 100%-ban megvalósító mesteri haj pigmentáció készíthető
  • innovatív gyártástechnológiával előállított, protein alapú pigmenteket használunk, amelyek akár 8-10 évig is megőrzik a színüket, és a különleges gyártástechnológia eredményeképpen azonnal kikristályosodnak a bőrben, apró, szőrtüsző hatású pontokat létrehozva. Ezek a pigmentek nem folynak szét a fejbőrben, ezáltal biztonságosan elkerülhető a foltos fejbőr tetoválás jelensége.  A színárnyalatok széles skálájából választhatunk, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely fejbőr-, és hajszínhez.

Nem véletlenül választottuk a méltán híres és egyedülálló Ecuri Mikro Haj Pigmentációs eljárást, mert segítségével minden problémára megoldást tudunk kínálni,  és biztosak vagyunk benne, hogy vendégeink a lehető legjobb minőségű kezelést kapják, és elégedettek lesznek az eredménnyel.

 

A MIKRO HAJ PIGMENTÁCIÓ mindkét típusú hajvesztés esetében is a legtökéletesebb látványt nyújtja:

Szőrtüsző imitáló hajpigmentáció (FHP)

A szőrtüsző imitáló pigmentáció azokban az esetekben nyújt látványos megoldást, amikor a fejbőr részlegesen, vagy teljesen kopasz, és ez az állapot évek óta fennáll, már nem várható a haj visszanövése. Szakembereink ezzel a mesteri technikával tökéletesen visszaadják a hajhagymák valódi kinézetét, az élethű, frissen borotvált fejbőr hatását és  egyben helyreállítják a hajtő vonalakat részleges vagy teljesen kopaszodás esetén is.

A végeredmény dús és fiatalos „levágott haj” kinézetét adja.

A szőrtüsző imitáló pigmentáció kezelés árát az árak menüpontban találja.

Bejelentkezés

Camouflage hatású fejbőr pigmentáció (CHP)

A camougaflage (ejtsd kamuflázs) fejbőr pigmentáció azokon a területeken ajánlott, ahol a hajszálak elvékonyodása következtében kisebb-nagyobb, ritkás, vagy kopasz foltok alakultak ki a fejbőrön. Ezzel a technikával a pigmentet mintegy „fedőanyagot” implantáljuk a fejbőrbe, amely optikai hajsűrítést biztosít, mindamellett rendkívül természetesnek hat. Tökéletesen elfedi az alopécia, hajhullás következtében kialakult foltos, áttetsző fejbőrt, a korábbi műtétek, sérülések következtében kialakult hegeket, mindezt a létező legtermészetesebb hatással.

A camougaflage fejbőrpigmentáció kezelés ára az árak menüpontban található.

Bejelentkezés

Haj mikropigmentáció és haj visszanövesztés? -nálunk ez is lehetséges!

Válassza haj mikropigmentáció és haj őssejtterápia kombinált kezelésünket!

Haj mikropigmentációs és haj őssejtterápia kezelésünket azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik első lépésként azonnali, látványos eredményt szeretnének elérni a hajtetoválás segítségével, de hosszú távon szeretnék elvesztett hajsűrűségüket is visszakapni, erős, egészséges, életteli hajszínt elérni.

Ebben az esetben először micro hajpigmentációs kezeléssel hajszál imitációt készítünk az áttetsző fejbőrön, majd a gyógyulást követően a haj saját őssejtjeit aktiváló szérumot juttatunk a fejbőrbe, a haj visszanövésének, és sűrűsödésének érdekében.

A haj őssejt terápiáról bővebben itt olvashat:

ŐSSEJTES HAJ- és SZEMÖLDÖK KEZELÉS

valamint:

ECURI ŐSSEJT TECHNOLÓGIA 

Ez a kezelésünk kizárólag foltos hajhullás, vagy részleges hajritkulás esetén hatékony, nem ajánlott teljes kopaszság esetében.

A haj mikropigmentáció, őssejtes kombinált kezelés ára:

Bejelentkezés

Hogyan történik a micropigmentációs hajkezelés?

Szalonunkban a mikro pigmentációs hajkezeléseket kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol az Ön igényeit, kérdéseit meghallgatva teszünk javaslatot a megfelelő pigmentációs kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatjuk Önt a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről.

A Micro Hair Pigmentation eljárás során speciális, fejbőrpigmentációhoz  kifejlesztett pigmentet juttatunk a fejbőrbe, sminktetováló készülék segítségével. A kezelést felületi érzéstelenítés mellett végezzük, ezért Ön kellemetlen érzést nem vagy csak mérsékelten érezhet.

A szőrtüsző/hajszál imitáció elkészítése mikropigmentációval általában 3 kezelést igényel, egy kezelés kb. 2 órát vesz igénybe.

A kezelések között legalább egy hónapos szünetet ajánlatos tartani a bőr megfelelő gyógyulása érdekében.

A kezelést követően folytathatja napi tevékenységét, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna, stb.).

Az MHP fejbőr pigmentáció egy hihetetlen, életet megváltoztató kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára, és mi hiszünk benne, hogy munkánkkal visszaadjuk vendégeink önbizalmát, önbecsülését.

Referencia kozmetika | Alakformálás