Hajkezelés

Hajhullás, hajritkulás Te is az érintettek közé tartozol?

Wellcome új, erős haj, bye-bye hajhullás, átlátszó fejbőr!

Ecuri Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció

  • kivételes hatékonyság a hajhullás megállításában
  • bizonyítottan erősebb, vastagabb, élettel telibb hajszálak
  • biztonságos, természetes alternatíva
  • gyors, látványos eredmények
  • nincs kellemetlenség, felépülési idő
Őssejt hajkezelés előtt
Őssejt hajkezelés után

Az őssejtes haj- és szemöldök regeneráló kezelés egy egészen egyedülállóan hatékony és biztonságos alternatíva a hajhullás megállítására, valamint a haj, és a szemöldök szálak visszanövesztésére. A kezelés hatására rövid időn belül megszűnik a hajhullás, az elvékonyodott hajszálak ismét megerősödnek, vastagabbak lesznek. A szálak kopott, fakó színe ismét elmélyül, élettel telivé, ragyogóvá válik, a frizura szinte kivirul. Mindezt teljesen természetes, alternatív módon, növényi hatóanyagok segítségével.

A kezelések eredményességét elégedett és hálás vendégek százai igazolják a világban és hazánkban!

Kezd el a kezeléseket minél előbb és ne várd meg amíg részben, vagy teljesen megkopaszodsz! Minél előbb megkezdődik az őssejtek aktiválása, annál több még élő őssejtet tudunk aktiválni és annál több hajszál képződik!

ecuri-haj

Szemöldök szálak kezelése

Az őssejt-aktiválókezelés ugyanolyan eredményes a megritkult, kihullott szemöldökszőrök esetében is, néhány kezelést követően a hiányzó szőrszálak visszanőnek, besűrűsödnek és a szemöldök visszanyeri eredeti dúságát.

Napjainkban nagyon sok férfi és nő küzd a hajhullás és a hajritkulás problémájával, aminek megoldására számtalan hatásosnak kikiáltott módszer létezik napjainkban, amelyek közül, biztosan Te is kipróbált már néhányat, eredmény nélkül.

Mi, a wellnesskozmetika szakemberei teljes meggyőződésünkkel az Ecuri Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció kezelést ajánljuk neked, mely egyedülálló és garantáltan hatékony módszer a problémáid megoldására!

Hogyan történik a Stem Cell őssejtes kezelés?

Őssejtes hajkezelés szalonunkban
Őssejtes hajkezelés

Az őssejtes hajkezeléseket szalonunkban kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Minden vendég esetén problémája egyedi, ezért kezeléseink is személyre szabottak.

  • a kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol a problémáidat, kérdéseidet meghallgatva, és azokat elemezve teszünk javaslatot a megfelelő kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatunk a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről
  • a kezelés során a speciális növényi hatóanyag koktélt sminktetováló készülék segítségével juttatjuk a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe
  • a kezelést nagyon finoman, felszínesen végezzük, ezért fájdalmat egyáltalán nem, kellemetlen érzetet is csak mérsékelten érezhetsz. Igény esetén előzetes felületi érzéstelenítést is alkalmazhatunk
  • a kezelést követően enyhe pirosság, meleg érzet előfordulhat a fejbőrön, ezek a tünetek általában fél órán belül teljesen megszűnnek.
  • a kezelést követően folytathatod napi tevékenységeidet, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna,stb.)

A kezelés időtartalma konzultációval kb.1 óra. Az őssejtes kezelésekből 3 alkalmas kúrát ajánlunk igénybe venni, 1 hónap szünetet tartva az alkalmak között.

Mennyire tartós az eredmény?

A Stem Cell kezelésekkel elért eredmény lenyűgöző és megnyugtató mindazok számára, akik már kipróbálták. A hatás viszonylag hosszú távú, azonban nem egy életre szól. Az eredmény fenntartása érdekében ajánljuk, hogy a kúrát fél évente ismételd meg, mert általában ennyi idő alatt kiürülnek a hatóanyagok a fejbőrből, és a hajhullás, ha nem is ugyanabban a mértékben, de ismét elkezdődhet.

Kinek nem ajánljuk ezt a kezelést?

Évek óta fennálló teljes kopaszság, fényes fejbőr esetén (férfiaknál) már nincsenek életképes hajhagymák, nem találunk működésre késztethető őssejteket sem, ezért ezekben az esetekben nem javasolt a haj őssejtes kezelése.

Ilyenkor a hajbeültetés, vagy a szakembereink által végzett professzionális hajszálakat szimuláló fejbőrtetoválás a legjobb megoldás, mellyel egy borotvált hatású fejbőr tökéletes látszatát adjuk vissza, megszüntetve ezzel a kopasz fejbőr okozta frusztrációt.

Zavar a fejbőr átlátszósága, azonnali és látványos eredményt szeretnél?

Az őssejtes hajkezeléseket, és a fejbőrpigmentációt egymással párhuzamosan is lehet végezni, amennyiben gyorsan látványos és tartós eredményt egyszerre szeretnél elérni.

Őssejtes hajkezelés fejbőrpigmentáció előtte
Őssejtes hajkezelés fejbőrpigmentáció utána

Az őssejtes hajkezelés rövid időn belül megszünteti a hajhullást, azonban a haj megerősödéséhez, sűrűsödéséhez néhány hónapra szükség van. Amennyiben, nem szeretnél várni, hanem azonnali, látványos sűrítő hatást szeretnél elérni, ajánljuk a fejbőrtetoválást, amely a legtökéletesebb megoldás a haj optikai sűrítésének fokozására és az átlátszó fejbőr láthatóságának megszüntetésére. A fejbőrtetoválással apró, pontszerű formában pigmentet juttatunk az elvékonyodott hajszálak közötti világos fejbőrbe, megszüntetve ezzel a fejbőr láthatóságát. A fejbőrtetoválás egy teljesen valósághű, mások által természetes hajsűrűségnek vélt, természetes látványt biztosít.

A fejbőrsűrítő pigmentációs lehetőségekről itt olvashatsz:

FEJBŐRTETOVÁLÁS

Ecuri Stem Cell technológia

A nagymúltú, hajpigmentációs kezelésekben nemzetközileg elismert Ecuri cég kifejlesztett egy különleges és páratlanul hatékony módszert a hajhullás és hajritkulás problémájának megoldására, ez a Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció technológia.

A módszer sikere azon a bizonyított tényen alapul, hogy külső segítséggel hatással tudunk lenni a fejbőrben lévő őssejtekre, aktiválni, szükség esetén regenerálni tudjuk azokat, pozitívan hatva ezáltal a hajhullás és a hajritkulás problémájára. Az Stem Cell őssejtes kezelés során növekedési faktorokat juttatunk a fejbőr epidermális rétegébe, pontosan abba a rétegbe, ahol a hajhagymák elhelyezkednek. Miért van szükség növekedési faktorokra? A növekedési faktorok olyan természetes anyagok, amelyek stimulálják a sejtek, őssejtek növekedését, biztosítják a sejtosztódást. Ezek az anyagok aktiválják a sejt differrenciálódást, ezáltal felgyorsítják, regenerálják a sejtek, őssejtek működését, hatékonyságát. A növekedési faktorok bejuttatásával tehát regeneráljuk, aktiváljuk a hajhagymák működését, egyben helyreállítjuk a sejtek közötti kommunikációt.

A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, ill. megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élénkebbek lesznek. Néhány hét múlva a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik, és az addig áttetsző fejbőr már alig lesz látható.

A Stem Cell kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sokan panaszkodnak szemöldökük megritkulására, szőrhiány kialakulására. Számukra az őssejtes szemöldökregerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, visszaadva a szemöldök eredeti sűrűségét, megjelenését.

A DHT hormonról

A hajhullást, és hajritkulást nők és a férfiak szervezetében egyaránt hormonegyensúly problémák is okozhatják, elsősorban egyéni érzékenység a DHT hormon jelenlétére, megnövekedett mennyiségére.

A DHT hormon blokkolása azért létfontosságú, mert a hajhullásban szenvedőknél a szőrtüszők fokozottan érzékenyek a hormon jelenlétére, és kezelés nélkül a hajszálak rövid időn elvékonyodnak, elsorvadnak, majd néhány éven belül részleges, vagy teljes kopaszság alakul ki.

Az őssejtes hajkezelés esetében ezért javasoljuk vendégeinknek olyan táplálékkiegészítő tabletta szedését, ill. spray használatát, amelyek növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékonyan képesek a DHT hormon működését meggátolni.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, az Ecuri Stem Cells Activation Lotion és a DHT Blocker napi használatát, kiegészítő, otthoni ápolásként.

Az otthoni ápolók használata rendkívül fontos a szalon kezelések során elért eredmények hatásának fokozására és fenntartására.