Helia-D Arckezelések

Tisztító kezelések

Tartalmazzák: letisztítás, radírozás, masszázs, gőzölés, tisztítás, pakolások, utóápolás. Ultrahang és egyéb gépi kezelések az alapáron felül vehetők igénybe.

Tisztító arckezelésünket kifejezetten tinédzserek, ill. zsíros, mitesszeres, pattanásokra és gyulladásra hajlamos bőrű vendégeinknek állítottuk össze. Kezelésünk során a Hélia-D fűszer sorozatát használjuk, amely magas hatásfokának köszönhetően hatékonyan csökkenti a gyulladásokat és segíti a tisztátalan bőr gyógyulási folyamatait. A rendszeres és szakszerű arctisztítás hatására kevesebb mitesszer és pattanás alakul ki, csökken a bőr zsíros, fénylő hatása.
Időtartama: 90 perc

 

Tokaji aszú és eszencia
A kezelés során ultrahangot és bőrvasaló készüléket/ wellness masszázsgömböket használunk, amelyek segítségével feszesítő és liftingelő hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe.
Időtartama: 30 perc

Express feszesítő, lifting kezelések

Expressz kezeléseinket azoknak a Nőknek ajánljuk, akik időhiányban szenvednek, ugyanakkor fontos számukra a szépség és fiatalság megőrzése. Válassz expressz feszesítő kezeléseink közül /Lifting, Mélyhidratáló és Energetizáló/ és tapasztald meg a Narancs, a Tokaji aszú és eszencia, a Pándi meggy és a Tengeri Kollagén szépítő erejét!

Kényeztető kezelések

Kényeztető kezeléseinket azoknak a Nőknek ajánljuk, akik szeretik a masszázs és az innovatív szépségápolás egyedi kombinációját. Ezeknél a kezeléseknél a gépi- és a manuális masszázs technikákat együtt használjuk. Válassz kényeztető kezeléseink közül igényeidnek megfelelően!

Pándi meggy
A kezelés során ultrahangot és bőrvasaló készüléket/ wellness masszázsgömböket használunk, melynek segítségével vitaminokat, Tengeri kollagént és ránctalanító hatóanyagokat juttatunk a bőrbe.
A kezelést egy relaxáló arc, nyak-dekoltázs masszázzsal zárjuk.
Időtartama: 60 perc

Referencia kozmetika | Alakformálás