Mikrodermabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázió

MikrodermabrazioA mikrodermabrázió, vagy más néven bőrcsiszolás napjaink legeredményesebb kezelési eljárása, hogy a bőr felszínéről kíméletesen, gyorsan, sebképződés nélkül eltávolítsuk az elhalt durva, megvastagodott felső réteget. Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy amint bekeni arcát megszokott hidratáló krémével, az nyomban eltűnik, és bőre rövid időn belül ismét szárazzá válik, húzódik. Ennek ellenkezője is megtapasztalható, amikor a zsírosabb bőrök krémezést követően hosszú ideig fénylenek, zsíros tapintásúak.
Mindkét jelenséget a bőr legfelső, elhalt hámrétegének a túlzott megvastagodása okozza, amely megakadályozza, hogy a bőrre felvitt tápláló anyagok, a mélyebben elhelyezkedő, életképes sejtekhez eljussanak, és ott kifejtsék látványos hatásukat.

Ennek oka lehet egyéni, de pl. a zsíros bőrök velejárója. Az életkor előrehaladtával is előbb-utóbb tapasztaljuk, mivel fokozatosan lelassulnak a bőr saját sejtmegújító, ill. leválasztó folyamatai. Nőknél a változókor egyik tünete a bőr kiszáradása, megvastagodása. Lehet betegség következménye is, de külső tényezők is okozhatják.

A gyéméntfejes mikrodermabrázió gyorsan, hatékonyan távolítja el ezt a megvastagodott, durva tapintású, elhalt réteget a bőr felszínéről. Más dermabráziós kezelésekhez képest jelenleg a legkorszerűbb eljárás.

Már az első kezelést követően tapasztalni fogja, hogy bőre simább tapintásúvá, üdévé válik, szinte „fellélegzik”. A bőrcsiszolást szalonunkban szinte az összes arc-kozmetikai kezelések előkészítésére használjuk pl.bőrtisztítás, mezo kezelések, derma roller, mivel alkalmazását követően a kezelésekhez használt hatóanyag komplexek felszívódása jelentősen fokozódik. A kezelés ideje alatt és azt követően sem fog semmilyen kellemetlen érzetet tapaszalmi, nyugodtan folytathatja napi tevékenységét, bőre nem válik pirossá, nincs pörkképződés.

Mennyi ideig tart és hány kezelésre van szükség?

Attól függően, hogy csak az arcon, vagy a dekoltázs területén is végezzük-e a kezelést a kezelési idő 5-15 perc. A mikrodermabráziót alkalmazzuk kúraszerűen is. Professzionális smink készítés, szempillák festéseAmennyiben az a célunk, hogy egy egészséges felszínű bőrt alakítsunk ki, úgy általában 5-6 alkalom szükséges. Hegek, pigmentfoltok, felszíni ráncok, striák kezelésére is önmagában is alkalmas, de ilyenkor 10-20 kezelésre szükséges lehet, ezért ezekben az esetekben a bőrprobléma megszüntetésére leghatékonyabb, célzott kezelés kiegészítéseként alkalmazunk mikro dermabráziót.

Milyen készülékkel végzik a kezelést?

gyémántfejes mikrodermabrazioSzalonunkban a gyémántfejes mikrodermabráziót az orvosi készülékeket gyártó amerikai ECLERIS cég gyémántfejes mikrodermabráziós készülékével végezzük, amelyben egy gyárilag beépített vákuumpumpa biztosítja, az egyenletes bőrcsiszolást, ill. a kezeléshez használt csiszológyűrűk minősége kiváló, amely kizárja a bőr esetleges sérüléseit. Kozmetikus szakembereink az amerikai cég orvosilag ellenőrzött előírása alapján végzik a mikrodermabráziós kezeléseket. Import cégünk képviseli a ECLERIS gyárat hazánkban, ezért a kozmetikusaink a gyár közvetlen támogatásával oktatják is a mikrodermabráziós kezeléseket, ennél fogva képzettségük rendkívül magas szintű és naprakész.
Kezelést bemutató videó

A kezelés kontraindikációi:

  • Cukorbetegség
  • Fertőző bőrbetegségek, lázas állapot
  • Gyógyszerek, készítmények, amelyek átmenetileg a bőr elvékonyodását okozzák
  • A közelmúltban történt egyéb hámlasztó kezeléseket követően
  • Nem kizáró ok, de fokozott odafigyelést igényel a kezelés nyáron, ilyenkor gondoskodni kell az UV-sugárzásnak megfelelő (30-50 faktoros) fényvédő készítmény alkalmazásáról.

Bővebb információért kérjük látogassa meg a mikrodermabráziót részletesen bemutató oldalunkat: www.borcsiszolas.hu

Referencia kozmetika | Alakformálás