Multi D műszempilla

Fantasztikusan dús, de mégis természetes szempillák!

Egy igényesen megépített műszempilla ma már a modern nő egyik leglátványosabb alapkiegészítője, mely kiemeli a tekintetet és fiatalos megjelenést biztosít.

Manapság a trendek egyre inkább a dús, de természetes műszempilla sorok felé mutatnak. Ennek egyik oka, hogy nem szeretnénk túl terhelni, károsítani a természetes szempillákat. Ezen elveknek köszönhetően extra tartós, dús és természetes műpillát tudunk építeni Neked!

Multi D műszempilla
Multi D műszempilla

Több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezünk a műszempilla építés területén.

A kezdetektől építünk műpillát, így nagy gyakorlattal rendelkezünk. Segítünk a megfelelő pillák vagy akár kiválasztásában. Szempilla építő kozmetikusunk hazánk legszélesebb műszempilla választékából, több mint 150 féle műszempillából, többféle ragasztóból választja ki az Önnek megfelelőt.

Az Multi D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el, de kívánságra extrém, színpadi hatás is létrehozható. A szempillák rendkívül széles választéka lehetőséget ad, hogy mindenki megtalálja a stílusához és személyiségéhez legjobban illőt.
A volume technika során mi a Multi D pillákat használjuk, melyek ultrakönnyített pillák, természetes hatásúak, viseletük könnyű és a felhelyezésük is gyors.
A Multi D pilla különlegessége, hogy különböző hosszúságú műszempillákat applikálunk fel. Fantasztikusan dús, azonban mégis természetes hatást tudunk velük elérni.

Applikálás időtartama: 1,5-2 óra

A Multi D szempilla építés során 1 természetes pillára 3-4-5-6 szál műszempillát helyezünk fel. Ezáltal hosszabb és sokkal dúsabb szempilláid lesznek.

Az általunk használt műszempillák rugalmasak és selymesen puhák ennek köszönhetően viselésük észrevehetetlen. Hihetetlenül tartósak, akár 2 hónapig is fennmaradhatnak.

Konzultáció

Az első felrakás előtt a konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel, illetve mennyire dús hatást szeretnénk elérni.

Műszempilla felhelyezés

A szempillák és a szemkörnyék alapos letisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű hidratáló és nyugtató alátéteket. A természetes szempillák közül csipesz segítségével mindig kiválasztunk egy szálat, melyre speciális ragasztóval illesztjük a műpillát, ezzel elkerülve az összetapadást.
Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, a minél természetesebb hatás elérése érdekében, így a műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja és dúsítja.

Allergia?

A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Ha azonban az applikálást követően megduzzad a szemed, piros lesz, szúró érzést tapasztalsz vagy folyamatosan könnyezik akkor valószínűleg allergiás vagy a ragasztóra. Ebben az esetben gyere vissza hozzánk azonnal leoldjuk a műpilláidat és fordulj orvoshoz.

Tanácsok

Az 1D műszempilla víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
Ha nagyon szőke a szempilla érdemes befesteni a felhelyezés előtt pár nappal.

Mire figyelj a műszempilla applikálást követő 24 órában?

 • Ne érje víz, gőz a pilláidat!
 • Ne menj fürdőbe, szoláriumba, szaunába!
 • A forró levegő és a gőz a későbbiekben is rövidíti a műpilláid élettartamát!
 • Ne sírj!
 • Ne sminkelj!
 • Ne dörzsöld, ne húzogasd az új pilláidat!

Mire ügyelj a mindennapok során?

 • Fontos a szempillák karbantartása: A kozmetikustól kapott kis kefével minden nap óvatosan fésüld át a szempilláidat!
 • Ne használj olajos sminklemosót!
 • Óvatosan távolítsd el a sminked!
 • Fontos a higiénia, érheti víz a szemedet, tehát meg is tudod mosni minden nap.
 • Ne használj vízálló szempillaspirált!