Haj- és szemöldök növekedést serkentő őssejt kezelés

Hajhullás, hajritkulás, kikopott szemöldök szálak  -Ön is az érintettek közé tartozik?

Napjainkban nagyon sok férfi és nő küzd a hajhullás és a hajritkulás problémájával, aminek megoldására számtalan hatásosnak kikiáltott módszer létezik napjainkban, amelyek közül, biztosan Ön is kipróbált már néhányat, eredmény nélkül.

Mi, a wellnesskozmetika hajpigmentáló szakemberei teljes meggyőződésünkkel egy egyedülálló és garantáltan hatékony módszert kínálunk Önnek a problémák megoldására!

Stem Cell- őssejtes haj-és szemöldökregeneráció

 • kivételes hatékonyság a hajhullás megállításában
 • bizonyítottan erősebb, vastagabb, élettel telibb hajszálak
 • biztonságos, természetes alternatíva
 • gyors, látványos eredmények
 • nincs kellemetlenség, felépülési idő

 

A wellnesskozmetika hajpigmentáló szakemberei a nagy múltú, haj-és fejbőrproblémák kezelésében élen járó holland Ecuri cég Stem Cell őssejtes technológiáját alkalmazzák a hajhullás, hajritkulás kezelése során.

Az őssejtes haj- és szemöldök regeneráló kezelés egy egészen egyedülállóan hatékony és biztonságos alternatíva a hajhullás megállítására, valamint a haj, és a szemöldök szálak visszanövesztésére. A kezelés hatására rövid időn belül megszűnik a hajhullás, az elvékonyodott hajszálak ismét megerősödnek, vastagabbak lesznek. A szálak kopott, fakó színe ismét elmélyül, élettel telivé, ragyogóvá válik, a frizura szinte kivirul. Mindezt teljesen természetes, alternatív módon, növényi hatóanyagok segítségével. A kezelések eredményességét elégedett és hálás vendégeink igazolják.

Őssejttechnológia a hajhullás, hajregenerálás kezelésében

Az őssejt technológia a XXI század egyik legígéretesebb vívmánya a gyógyításban, és a kozmetikai iparban egyaránt, ezért az őssejtek regenerálásán alapuló hajkezelések a legígéretesebb, tényleges eredményeken alapuló megoldásoknak számítanak a hajhullás, hajritkulás, problémájának kezelésében. De hogyan képes az őssejt technológia növekedésre bírni a hajhagymákat? Az őssejtes hajregenerációs kezeléssel külsőleg segítjük, aktiváljuk az őssejtek és közvetlen környezetük működését, elősegítve ezzel önregenerációs képességük visszaállítását, „hajregenerációra felszólító” feladatuk tökéletes ellátását. Különösen fontos szerepe van az őssejtes kezeléseknek a betegségek, vagy elöregedés következtében sérült őssejtek esetében, hiszen ezek a sejtek már elvesztették folyamatos megújulási képességüket. A kezelések során olyan hatóanyagokat juttatunk a fejbőrbe, amelyek közvetlen aktiválják a hajhagymákat körülvevő őssejteket, fokozzák azok működését, biztosítva ezáltal a hajszálak folyamatos növekedését és megfelelő minőségét.

A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, ill. megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élénkebbek lesznek. Néhány hét múlva a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik, és az addig áttetsző fejbőr már alig lesz látható.

A Stem Cell kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sokan panaszkodnak szemöldökük megritkulására, szőrhiány kialakulására. Számukra az őssejtes szemöldökregerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, visszaadva a szemöldök eredeti sűrűségét, megjelenését.

Hogyan történik a Stem Cell őssejtes kezelés?

Az őssejtes hajkezeléseket szalonunkban kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Minden vendég esetén problémája egyedi, ezért kezeléseink is személyre szabottak. 

 • a kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol az Ön igényeit, kérdéseit meghallgatva, és a meglévő problémát elemezve teszünk javaslatot a megfelelő kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatjuk Önt a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről
 • a kezelés során a speciális növényi hatóanyag koktélt sminktetováló készülék segítségével juttatjuk a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe
 • a kezelést nagyon finoman, felszínesen végezzük, ezért Ön fájdalmat egyáltalán nem, kellemetlen érzetet is csak mérsékelten érezhet. Igény esetén előzetes felületi érzéstelenítést is alkalmazhatunk
 • a kezelést követően enyhe pirosság, meleg érzet előfordulhat, ezek a tünetek általában fél órán belül teljesen megszűnnek.
 • a kezelést követően folytathatja napi tevékenységét, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna, stb.)
 • az őssejtes kezelésekból egy 3 alkalmas kúrát ajánlunk igénybe venni, 1 hónap szünetet tartva az alkalmak között

 

Mennyire tartós az eredmény?

A Stem Cell kezelésekkel elért eredmény lenyűgöző, és megnyugtató mindazok számára, akik már kipróbálták. A hatás viszonylag hosszú távú, azonban nem egy életre szól. Az eredmény fenntartása érdekében ajánljuk, hogy a kúrát évente ismételje meg, mert általában ennyi idő alatt kiürülnek a hatóanyagok a fejbőrből, és a hajhullás, ha nem is ugyanabban a mértékben, de ismét elkezdődik.

A Stem Cell őssejtes haj-és szemöldöknövesztő technológia egy páratlan, és rendkívüli eredményeket biztosító kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára, és mi hiszünk benne, hogy munkánkkal visszaadjuk vendégeink önbizalmát, önbecsülését, a kezelésekbe vetett hitét.

 

Ecuri Stem Cell technológia

A nagymúltú, hajpigmentációs kezelésekben méltán elismert Ecuri cég Alec Kurucz irányításával kifejlesztett egy különleges és páratlanul hatékony módszert a hajhullás és hajritkulás problémájának megoldására, ez a Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció technológia.

A módszer sikere azon a bizonyított tényen alapul, hogy külső segítséggel hatással tudunk lenni a fejbőrben lévő őssejtekre, aktiválni, szükség esetén regenerálni tudjuk azokat, pozitívan hatva ezáltal a hajhullás és a hajritkulás problémájára. Az Stem Cell őssejtes kezelés során növekedési faktorokat juttatunk a fejbőr epidermális rétegébe, pontosan abba a rétegbe, ahol a hajhagymák elhelyezkednek. Miért van szükség növekedési faktorokra? A növekedési faktorok olyan természetes anyagok, amelyek stimulálják a sejtek, őssejtek növekedését, biztosítják a sejtosztódást. Ezek az anyagok aktiválják a sejt differrenciálódást, ezáltal felgyorsítják, regenerálják a sejtek, őssejtek működését, hatékonyságát. A növekedési faktorok bejuttatásával tehát regeneráljuk, aktiváljuk a hajhagymák működését, egyben helyreállítjuk a sejtek közötti kommunikációt.

A wellnesskozmetika hajspecialista csapata a hajkezelésekben és fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert hollandiai Ecuri Cosmetic cég őssejt aktiváló módszerét honosította meg hazánkban, és oktatja is azt a szakembereknek.

Az őssejtes hajkezelések eredményességét számtalan elégedett és hálás vendégünk igazolja.

Az őssejtes hajkezelés ára az árak menüpontban található.

Bejelentkezés a kezelésre munkanapokon munkaidőben 8,00-16,00-ig: +36-1/808 99111

kopasz foltok, hajritkulás nem kíméli sem a férfiakat, sem a nőket, és a probléma gyakran már egész fiatalkorban elkezdődik, folyamatos lelki fusztrációt okozva az érintetteknek.

A hajhullás és hajritkulás kiváltó okai és megjelenési formái különbözőek, a hajszálak elvékonyodása miatt láthatóvá váló fejbőrtől, a foltos hajhulláson keresztül egészen a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztulásáig, azaz a teljes kopaszságig terjednek, a probléma kialakulásáért azonban a legtöbb esetben az un. őssejtek működésében bekövetkező funkciózavar a felelős.

Az őssejtek olyan sejtek, amelyek önmegújulásra, és más sejtek, szövetek működésének segítésére képesek.

Kutatások igazolták, hogy a fejbőrben is vannak őssejtek a szőrtüszők tövében, ám ezek az őssejtek a hajhullásban szenvedő emberek esetében betegség, elöregedés miatt már nem elég aktívak, és átmenetileg elvesztették a “hajregenerálásra felszólító” képességüket.

Ez a sejtek közötti kommunikációs „üzemzavar” nem a haj kihullására hat,  hanem sajnálatos módon az új hajszálak képződésébe avatkozik bele, negatívan befolyásolva azok kialakulását.

A károsodott, „alvó” őssejtek által termelt, újonnan kialakuló hajszálak olyan aprócskák és piheszerűek, hogy szabad szemmel szinte nem is láthatók. Az eredmény: a klasszikusnak számító kopasz foltok és a gyérülő hajkorona.

Ezek a kutatások azt is alátámasztják, hogy szőrtüsző őssejteket szerencsére nagy számban találunk még a megritkult, részben kopasz területeken is, ám ezeknek a tüsző őssejteknek külső regenerációs jelre van szükségük, hogy újra aktívvá váljanak, és erős, egészséges hajszálakat termeljenek.

Minél előbb megkezdődik az őssejtek aktiválása, annál több még élő őssejtet tudunk aktiválni, annál több hajszál képződik! Ne várja meg amíg részben, vagy teljesen megkopaszodik!

 

Bye-bye hajhullás – welcome új, erős haj!

Őssejtek aktiválása

Az őssejtek aktiválása világviszonylatban is az egyik leghatékonyabbnak elismert módszer a hajhullások-hajritkulások kezelésében, mellyel újra kifogástalan működésre tudjuk bírni a fejbőrben lévő alvó őssejteket.

A kezelések eredményeképpen először megáll a hajhullás, majd néhány hónap elteltével erős, egészséges, színnel és élettel teli dús hajkoronát kapunk.

Szemöldök szálak kezelése

Az őssejt-aktiválókezelés ugyanolyan eredményes a megritkult, kihullott szemöldökszőrök esetében is, néhány kezelést követően a hiányzó szőrszálak visszanőnek, besűrűsödnek. 

Az őssejtes szemöldökkezelés ára az árak menüpontban található.

 

Zavarja a fejbőr átlátszósága, azonnali, látványos eredményt szeretne?

 Az őssejtes hajkezelés rövid időn belül megszünteti a hajhullást, azonban a haj megerősödéséhez, sűrűsödéséhez néhány hónapra szükség van. Amennyiben, nem szeretne várni, azonnali, látványos sűrítő hatást szeretne elérni ajánljuk a camouflage (kamuflázs) fejbőrtetoválást, amely a legtökéletesebb megoldás haj optikai sűrítésének fokozására és a fejbőr láthatóságának megszüntetésére. A fejtetoválással apró, pontszerű formában pigmentet juttatunk az elvékonyodott hajszálak közötti világos fejbőrbe, megszüntetve ezzel a fejbőr láthatóságát. A camouflage fejtetoválás egy teljesen valósághű, mások által természetes hajsűrűségnek vélt, természetes látványt biztosít.

A fejbőrsűrítő pigmentációról itt olvashat:

FEJBŐRPIGMENTÁLÁS

Az őssejtes hajkezelés, és hajtetoválás ára az árak menüben található.

Az őssejtes hajkezeléseket, és a fejbőrpigmentációt egymással párhuzamosan is lehet végezni, amennyiben gyors, és tartós látványt egyszerre szeretne elérni.

A DHT hormonról

A hajhullást, és hajritkulást nők és a férfiak szervezetében egyaránt hormonegyensúly problémák is okozhatják, elsősorban egyéni érzékenység a DHT hormon jelenlétére, megnövekedett mennyiségére.

A DHT hormon blokkolása azért létfontosságú, mert a hajhullásban szenvedőknél a szőrtüszők fokozottan érzékenyek a hormon jelenlétére, és kezelés nélkül a hajszálak rövid időn elvékonyodnak, elsorvadnak, majd néhány éven belül részleges, vagy teljes kopaszság alakul ki.

Az őssejtes hajkezelés esetében ezért javasoljuk vendégeinknek olyan táplálékkiegészítő tabletta szedését, ill. spray használatát, amelyek növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékonyan képesek a DHT hormon működését meggátolni.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, az Ecuri Stem Cells Activation Lotion és a DHT Blocker napi használatát, kiegészítő, otthoni ápolásként.

Az otthoni ápolók használata rendkívül fontos a szalon kezelések során elért eredmények hatásának fokozására.

 

Hogyan történik a kezelés?

Ezt a szérumot sminktetováló készülék segítségével, nagyon finom, felszínes mozdulatokkal „betetováljuk” a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe. Ezzel a módszerrel sokkal eredményesebben tudjuk a hatóanyagot a szükséges helyre juttatni, mintha a fejbőrt ecsetelnénk át a hatóanyaggal.

A regeneráló kúra 3 kezelésből áll, amelyek között 1 hónap szünetet szükséges tartani.

A kezelés időtartalma konzultációval kb.1 óra. A kezelés alatt Ön nem, vagy csak minimális kellemetlenséget érezhet, hiszen nagyon felszínesen dolgozunk a fejbőrön. A kezelést követően a fejbőr enyhe kipirosodása, melegség érzete tapasztalható, amely rövid időn belül magától megszűnik. Munkáját, napi tevékenységét ezután folytathatja, néhány napig a hajmosás, hajfestés, izzadással járó tevékenységek kerülendők.

Kinek nem ajánljuk ezt a kezelést?

Évek óta fennálló teljes kopaszság, fényes fejbőr esetén (férfiaknál) már nincsenek életképes hajhagymák, nem találunk működésre késztethető őssejteket sem, ezért ezekben az esetekben nem javasolt a haj őssejtes kezelése.

Ilyenkor a hajbeültetés, vagy a szakembereink által végzett professzionális hajszálakat szimuláló fejbőrtetoválás a legjobb megoldás, mellyel egy borotvált hatású fejbőr tökéletes látszatát adjuk vissza, megszüntetve ezzel a kopasz fejbőr okozta frusztrációt.

A hajszálakat szimuláló fejbőrtetoválásról bővebben itt olvashat:

FEJBŐRTETOVÁLÁS

 

 

 

Hajhullás-funkciózavar az őssejtekben

A kopasz foltok, hajritkulás nem kíméli sem a férfiakat, sem a nőket, és a probléma gyakran már egész fiatalkorban elkezdődik, folyamatos lelki fusztrációt okozva az érintetteknek.

A hajhullás és hajritkulás kiváltó okai és megjelenési formái különbözőek, a hajszálak elvékonyodása miatt láthatóvá váló fejbőrtől, a foltos hajhulláson keresztül egészen a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztulásáig, azaz a teljes kopaszságig terjednek, a probléma kialakulásáért azonban a legtöbb esetben az un. őssejtek működésében bekövetkező funkciózavar a felelős.

Az őssejtek olyan sejtek, amelyek önmegújulásra, és más sejtek, szövetek működésének segítésére képesek. Kutatások igazolták, hogy a fejbőrben is vannak őssejtek a szőrtüszők tövében, ám ezek az őssejtek a hajhullásban szenvedő emberek esetében betegség, elöregedés miatt már nem elég aktívak, és átmenetileg elvesztették a “hajregenerálásra felszólító” képességüket. Ez a sejtek közötti kommunikációs „üzemzavar” nem a haj kihullására hat, hanem sajnálatos módon az új hajszálak képződésébe avatkozik bele, negatívan befolyásolva azok kialakulását. A károsodott, „alvó” őssejtek által termelt, újonnan kialakuló hajszálak olyan aprócskák és piheszerűek, hogy szabad szemmel szinte nem is láthatók. Az eredmény: a klasszikusnak számító kopasz foltok és a gyérülő hajkorona.

Ezek a kutatások azt is alátámasztják, hogy szőrtüsző őssejteket szerencsére nagy számban találunk még a megritkult, részben kopasz területeken is, ám ezeknek a tüsző őssejteknek külső regenerációs jelre van szükségük, hogy újra aktívvá váljanak, és erős, egészséges hajszálakat termeljenek.

Minél előbb megkezdődik az őssejtek aktiválása, annál több még élő őssejtet tudunk aktiválni, annál több hajszál képződik! Ne várja meg amíg részben, vagy teljesen megkopaszodik!

Az őssejtek aktiválása

Az őssejtek aktiválása világviszonylatban is az egyik leghatékonyabbnak elismert módszer a hajhullások-hajritkulások kezelésében, mellyel újra kifogástalan működésre tudjuk bírni a fejbőrben lévő alvó őssejteket. A kezelések eredményeképpen először megáll a hajhullás, majd néhány hónap elteltével erős, egészséges, színnel és élettel teli dús hajkoronát kapunk. Az őssejt-aktiválókezelés ugyanolyan eredményes a megritkult, kihullott szemöldökszőrök esetében is, néhány kezelést követően a hiányzó szőrszálak visszanőnek, besűrűsödnek. 

Bejelentkezés a kezelésre munkanapokon munkaidőben 8,00-16,00-ig: 36-1/8089911

 

Abban az esetben, ha zavarja a fejbőr átlátszósága, és azonnali, látványos eredményt szeretne, akkor is van megoldás!

 

Az őssejtes hajkezelés rövid időn belül megszünteti a hajhullást, azonban a haj megerősödéséhez, sűrűsödéséhez néhány hónapra szükség van. Amennyiben, nem szeretne várni, azonnali, látványos sűrítő hatást szeretne elérni ajánljuk a camouflage (kamuflázs) fejbőrtetoválást, amely a legtökéletesebb megoldás haj optikai sűrítésének fokozására és a fejbőr láthatóságának megszüntetésére. A fejtetoválással apró, pontszerű formában pigmentet juttatunk az elvékonyodott hajszálak közötti világos fejbőrbe, megszüntetve ezzel a fejbőr láthatóságát. A camouflage fejtetoválás egy teljesen valósághű, mások által természetes hajsűrűségnek vélt, természetes látványt biztosít. A fejbőrsűrítő pigmentációról itt olvashat… 

A fejbőrtetoválással kombinált őssejtes hajkezelés és hajtetoválás ára az árak menüpontban található

Bejelentkezés a kezelésre munkanapokon munkaidőben 8,00-16,00-ig: 36-1/8089911

 

Az őssejtes hajkezeléseket, és a fejbőrpigmentációt egymással párhuzamosan is lehet végezni, amennyiben gyors, és tartós látványt egyszerre szeretne elérni.


 

A DHT hormonról…  

A hajhullást, és hajritkulást nők és a férfiak szervezetében egyaránt hormonegyensúly problémák is okozhatják, elsősorban egyéni érzékenység a DHT hormon jelenlétére, megnövekedett mennyiségére. A DHT hormon blokkolása azért létfontosságú, mert a hajhullásban szenvedőknél a szőrtüszők fokozottan érzékenyek a hormon jelenlétére, és kezelés nélkül a hajszálak rövid időn elvékonyodnak, elsorvadnak, majd néhány éven belül részleges, vagy teljes kopaszság alakul ki.

Az őssejtes hajkezelés esetében ezért javasoljuk vendégeinknek olyan táplálékkiegészítő tabletta szedését, ill. spray használatát, amelyek növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékonyan képesek a DHT hormon működését meggátolni. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, az Ecuri Stem Cells Activation Lotion és a DHT Blocker napi használatát, kiegészítő, otthoni ápolásként. Az otthoni ápolók használata rendkívül fontos a szalon kezelések során elért eredmények hatásának fokozására.

 

Hogyan történik a kezelés?

Az őssejtes hajkezelés szalonunkban az őssejt technológia és a sminktetoválás kombinációjával történik, amely a legtökéletesebb megoldást biztosítja.

 

A kezelés során egy speciálisan előre összeállított szérumot juttatunk a fejbőrbe, amelynek a fő hatóanyagai olyan speciális peptidek, növekedési faktorok, amelyek jel átvivőként működnek, és a fejbőrben lévő saját őssejtjeinket aktiválják. Az őssejtek aktiválása a természetes hajnövekedését indítja újra.

Ezt a szérumot sminktetováló készülék segítségével, nagyon finom, felszínes mozdulatokkal „betetováljuk” a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe. Ezzel a módszerrel sokkal eredményesebben tudjuk a hatóanyagot a szükséges helyre juttatni, mintha a fejbőrt ecsetelnénk át a hatóanyaggal.

A regeneráló kúra 3 kezelésből áll, amelyek között 1 hónap szünetet szükséges tartani.

A kezelés időtartalma konzultációval kb.1 óra. A kezelés alatt Ön nem, vagy csak minimális kellemetlenséget érezhet, hiszen nagyon felszínesen dolgozunk a fejbőrön. A kezelést követően a fejbőr enyhe kipirosodása, melegség érzete tapasztalható, amely rövid időn belül magától megszűnik. Munkáját, napi tevékenységét ezután folytathatja, néhány napig a hajmosás, hajfestés, izzadással járó tevékenységek kerülendők.

 

Kinek nem ajánljuk ezt a kezelést?

 

Évek óta fennálló teljes kopaszság, fényes fejbőr esetén (férfiaknál) már nincsenek életképes hajhagymák, nem találunk működésre késztethető őssejteket sem, ezért ezekben az esetekben nem javasolt a haj őssejtes kezelése. Ilyenkor a hajbeültetés, vagy a szakembereink által végzett professzionális hajtetoválás a legjobb megoldás, mellyel egy borotvált hatású fejbőr tökéletes látszatát adjuk vissza, megszüntetve ezzel a kopasz fejbőr okozta frusztrációt. Bővebb információt a hajtetoválásról…

 

Referencia kozmetika | Alakformálás