Haj- és szemöldök növekedést serkentő őssejt kezelés

A HAJHULLÁS MEGÁLLÍTÁSÁRA, A HAJ- ÉS A SZEMÖLDÖK SZÁLAK VISSZANÖVESZTÉSÉRE

Nagyon sok férfi és nő küzd a hajhullás és a hajritkulás problémájával, aminek megoldására számtalan hatásos, és kevésbé hatásos módszer létezik napjainkban.

Mi, a wellnesskozmetika hajspecialistái egy egyedülálló és komplex módszert kínálunk Önnek a probléma megoldására!

Az őssejtes haj- és szemöldökkezelés egy olyan egyedülállóan hatékony és biztonságos alternatíva a hajhullás megállítására, valamint a haj, és a szemöldök szálak visszanövesztésére, amelynek eredményességét kezelések százai igazolják hazánkban, és a világban.

A wellnesskozmetika hajspecialista csapata a hajkezelésekben és fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert hollandiai Ecuri Cosmetic cég őssejt aktiváló módszerét honosította meg hazánkban, és oktatja is azt a szakembereknek.

Az őssejtes hajkezelések eredményességét számtalan elégedett és hálás vendégünk igazolja.

Az őssejtes hajkezelés ára az árak menüpontban található.

Bejelentkezés

A kopasz foltok, hajritkulás nem kíméli sem a férfiakat, sem a nőket, és a probléma gyakran már egész fiatalkorban elkezdődik, folyamatos lelki fusztrációt okozva az érintetteknek.

A hajhullás és hajritkulás kiváltó okai és megjelenési formái különbözőek, a hajszálak elvékonyodása miatt láthatóvá váló fejbőrtől, a foltos hajhulláson keresztül egészen a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztulásáig, azaz a teljes kopaszságig terjednek, a probléma kialakulásáért azonban a legtöbb esetben az un. őssejtek működésében bekövetkező funkciózavar a felelős.

Az őssejtek olyan sejtek, amelyek önmegújulásra, és más sejtek, szövetek működésének segítésére képesek.

Kutatások igazolták, hogy a fejbőrben is vannak őssejtek a szőrtüszők tövében, ám ezek az őssejtek a hajhullásban szenvedő emberek esetében betegség, elöregedés miatt már nem elég aktívak, és átmenetileg elvesztették a “hajregenerálásra felszólító” képességüket.

Ez a sejtek közötti kommunikációs „üzemzavar” nem a haj kihullására hat, hanem sajnálatos módon az új hajszálak képződésébe avatkozik bele, negatívan befolyásolva azok kialakulását.

A károsodott, „alvó” őssejtek által termelt, újonnan kialakuló hajszálak olyan aprócskák és piheszerűek, hogy szabad szemmel szinte nem is láthatók. Az eredmény: a klasszikusnak számító kopasz foltok és a gyérülő hajkorona.

Ezek a kutatások azt is alátámasztják, hogy szőrtüsző őssejteket szerencsére nagy számban találunk még a megritkult, részben kopasz területeken is, ám ezeknek a tüsző őssejteknek külső regenerációs jelre van szükségük, hogy újra aktívvá váljanak, és erős, egészséges hajszálakat termeljenek.

Minél előbb megkezdődik az őssejtek aktiválása, annál több még élő őssejtet tudunk aktiválni, annál több hajszál képződik! Ne várja meg amíg részben, vagy teljesen megkopaszodik!

Az őssejtek aktiválása

Az őssejtek aktiválása világviszonylatban is az egyik leghatékonyabbnak elismert módszer a hajhullások-hajritkulások kezelésében, mellyel újra kifogástalan működésre tudjuk bírni a fejbőrben lévő alvó őssejteket. A kezelések eredményeképpen először megáll a hajhullás, majd néhány hónap elteltével erős, egészséges, színnel és élettel teli dús hajkoronát kapunk. Az őssejt-aktiválókezelés ugyanolyan eredményes a megritkult, kihullott szemöldökszőrök esetében is, néhány kezelést követően a hiányzó szőrszálak visszanőnek, besűrűsödnek. 

 

 

Zavarja a fejbőr átlátszósága, azonnali, látványos eredményt szeretne?

 

kép camouflage pigmentálásokról

 

szétszedni

Az őssejtes hajkezelés rövid időn belül megszünteti a hajhullást, azonban a haj megerősödéséhez, sűrűsödéséhez néhány hónapra szükség van. Amennyiben, nem szeretne várni, azonnali, látványos sűrítő hatást szeretne elérni ajánljuk a camouflage (kamuflázs) fejbőrtetoválást, amely a legtökéletesebb megoldás haj optikai sűrítésének fokozására és a fejbőr láthatóságának megszüntetésére. A fejtetoválással apró, pontszerű formában pigmentet juttatunk az elvékonyodott hajszálak közötti világos fejbőrbe, megszüntetve ezzel a fejbőr láthatóságát. A camouflage fejtetoválás egy teljesen valósághű, mások által természetes hajsűrűségnek vélt, természetes látványt biztosít. A fejbőrsűrítő pigmentációról itt olvashat… Vigyen át a link a hajtetoválásra

Az őssejtes hajkezelés, és hajtetoválás ára:

 

Bejelentkezés a kezelésre: 06-1/8889911, vagy időpontfoglalás fület beállítani

Az őssejtes hajkezeléseket, és a fejbőrpigmentációt egymással párhuzamosan is lehet végezni, amennyiben gyors, és tartós látványt egyszerre szeretne elérni.

kép, amikor mindkettő történt

 

 

A DHT hormonról…

 

A hajhullást, és hajritkulást nők és a férfiak szervezetében egyaránt hormonegyensúly problémák is okozhatják, elsősorban egyéni érzékenység a DHT hormon jelenlétére, megnövekedett mennyiségére. A DHT hormon blokkolása azért létfontosságú, mert a hajhullásban szenvedőknél a szőrtüszők fokozottan érzékenyek a hormon jelenlétére, és kezelés nélkül a hajszálak rövid időn elvékonyodnak, elsorvadnak, majd néhány éven belül részleges, vagy teljes kopaszság alakul ki.

Az őssejtes hajkezelés esetében ezért javasoljuk vendégeinknek olyan táplálékkiegészítő tabletta szedését, ill. spray használatát, amelyek növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékonyan képesek a DHT hormon működését meggátolni. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, az Ecuri Stem Cells Activation Lotion és a DHT Blocker napi használatát, kiegészítő, otthoni ápolásként. Az otthoni ápolók használata rendkívül fontos a szalon kezelések során elért eredmények hatásának fokozására.

Kép a spayról, és a tablettáról

 

 

Hogyan történik a kezelés?

 

Az őssejtes hajkezelés szalonunkban az őssejt technológia és a sminktetoválás kombinációjával történik, amely a legtökéletesebb megoldást biztosítja. kép a kezelésről

A kezelés során egy speciálisan előre összeállított szérumot juttatunk a fejbőrbe, amelynek a fő hatóanyagai olyan speciális peptidek, növekedési faktorok, amelyek jel átvivőként működnek, és a fejbőrben lévő saját őssejtjeinket aktiválják. Az őssejtek aktiválása a természetes hajnövekedését indítja újra. kép a stem cell ampullákról

Ezt a szérumot sminktetováló készülék segítségével, nagyon finom, felszínes mozdulatokkal „betetováljuk” a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe. Ezzel a módszerrel sokkal eredményesebben tudjuk a hatóanyagot a szükséges helyre juttatni, mintha a fejbőrt ecsetelnénk át a hatóanyaggal.

A regeneráló kúra 3 kezelésből áll, amelyek között 1 hónap szünetet szükséges tartani.

A kezelés időtartalma konzultációval kb.1 óra. A kezelés alatt Ön nem, vagy csak minimális kellemetlenséget érezhet, hiszen nagyon felszínesen dolgozunk a fejbőrön. A kezelést követően a fejbőr enyhe kipirosodása, melegség érzete tapasztalható, amely rövid időn belül magától megszűnik. Munkáját, napi tevékenységét ezután folytathatja, néhány napig a hajmosás, hajfestés, izzadással járó tevékenységek kerülendők.

 

Kinek nem ajánljuk ezt a kezelést?

kép teljesen kopasz fejbőrről, és mellé megoldásként tetovált fejbőrről képet.

 

Évek óta fennálló teljes kopaszság, fényes fejbőr esetén (férfiaknál) már nincsenek életképes hajhagymák, nem találunk működésre késztethető őssejteket sem, ezért ezekben az esetekben nem javasolt a haj őssejtes kezelése. Ilyenkor a hajbeültetés, vagy a szakembereink által végzett professzionális hajtetoválás a legjobb megoldás, mellyel egy borotvált hatású fejbőr tökéletes látszatát adjuk vissza, megszüntetve ezzel a kopasz fejbőr okozta fusztrációt. Bőveb információt a hajtetoválásról…link az MHP oldalra

 

 

Referencia kozmetika | Alakformálás