Sminktetoválás

Kedves Vendégeim, kozmetikánk új üzletbe költözött, DE én továbbra is a szigetszentmiklósi (2310 Szszm Szilágyi Lajos utca 30.) üzletünkben várom Önöket szeretettel sminktetoválásra!

Gárdai Éva sminktetoválóGárdai Éva

PERMANENT SYSTEM SMINKTETOVÁLÁS VEZETŐ OKTATÓ, LONG-TIME-LINER SMINKTETOVÁLÓ, GYAKORLATI OKTATÓ TANÁR, EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS, MESTERKOZMETIKUS

Sminktetoválás kifinomultan, személyre szabottan….

Legyen szó szemöldök, szem, vagy szájtetoválásról, magas szintű szakmai tudásomra, precizitásomra és tapasztalatomra alapozva készítem el munkáimat számos különböző élvonalbeli sminktetováló technológia gyakorlatával. Munkáim során a természetességet, harmóniát helyezem előtérbe és még a vendég kérésére sem készítek el olyan munkát, amit előnytelennek ítélek meg számára. A tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy minden vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő formát és festékszínt. Kép saját magamról, aláírva a titulusokat

Az általam készített sminktetoválások ízlésesek, esztétikusak, harmonikussá, teljessé teszik az arcot, de soha nem kihívóak, művi hatásúak.

Garancia sminktetoválásom minőségére…

Tudás, gyakorlat

Gárdai Éva sminktetoválás közben

Gárdai Éva sminktetoválás közben

Közel 20 éves sminktetováló szakmai tapasztalattal rendelkezem, ezalatt jelentős tudásra és gyakorlati tapasztalatra tettem szert, ezért sminktetoválásaimat mára rutinból, magabiztosan végzem. A hazai Long-Time -Liner Linergist képzésen felül számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián vettem és veszek részt, annak érdekében, hogy a hagyományos technikákon felül minden, újdonságnak számító, világszinten is kiemelkedő technika elérhető legyen szalonomban.

Jelenleg egyéni, személyre sminktetoválások készítése mellett, trénerként saját sminktetováló márkánk a Permanent System hazai oktatásában veszek részt, hozzásegítve más kozmetikus szakembereket is sminktetováló tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.

Sminktetováló készülékeim

Legújabb innovácós sminktetováló készülékem
Margo Laser Digital

margo laser digital

Legújabb készülékem, a Margo Laser Digital mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik.  Az általam eddig használt gépek közül a legnagyobb pontossággal dolgozik, ezért minimalizálódik a bőr sérülése, és gyorsabb a regenerációs idő.  Lézeres stimuláló rendszere szájtetoválást követően felgyorsítja a gyógyulást, redukálja a herpesz kialakulásának lehetőségét. A technológia kifinomultsága végett, különösen szálas szemöldöktetoválás készítésekor vendégeim többsége semmilyen fájdalomcsillapítást nem igényel. Ez különösen fontos számomra, hiszen a fájdalommentesség biztosítása mindig is kiemelt része munkámnak.

A készülék egy szabadalommal ellátott tűrendszert, a PRECISE Cartridge alkalmaz, amely a tökéletes higiéniás biztonságon felül a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben, és egyenletesen adagolja a bőrbe. Ennek eredményeképpen gyógyulás után a pigment nagyobb mennyiségben és egyenletesebben marad a bőrben, mint korábban.

margo-laser

A lézer jelentősen lerövidíti szájtetoválást követően a regenerációs időt, redukálja a herpesz kialakulását

A Margo Laser Digital speciális mikro tűvel dolgozik, amelyek a lehető legfinomabb, legvékonyabb szemöldökszálak kialakítását teszi lehetővé. A mikro tűk segítségével tudok olyan valósághű szemöldöktetoválásokat készíteni, mint a 3D szemöldöktetoválás.

ps-sminktetovalo-keszulekSaját sminktetováló tapasztalatom alapján tudom, hogy precíz, minőségi sminktetoválást csak a legkorszerűbb, minőségi elvárásoknak megfelelő készülékkel lehet végezni. Ezért választottam a Long-Time-Liner és a Permanent System készülékeket, mert ezek biztosítják számomra azokat a magas technikai elvárásokat, amelyek sminktetoválásaim tökéletes elkészítéséhez szükségesek. long-time-linerMindkét készülékre jellemző, hogy csak a bőr legfelső rétegében dolgoznak, ahol még nincsenek fájdalomérzékelő idegvégződések, ezért a lehető legkisebb traumát okozzák a bőrnek és egyáltalán nem, vagy a lehető legkevesebb kellemetlenséget a vendégnek. A microblading, vagy japán szemöldök technika során egy speciális kézi tolleszközt használok, amelyekkel különlegesen finom szálazású szemöldöktetoválást készítek.

embroi-pen-tu

FestékeimSminktetiováló Festékek

Sminktetoválásaimhoz a Long-Lime-Liner és saját festékmárkánk, a Permanent System festékeit alkalmazom, amelyek minőségével maximálisan elégedett vagyok.

Egyedülálló módon, mintegy 70 – féle különböző festékszín választását teszem lehetővé vendégeim számára, a visszafogott, természetes árnyalatoktól egészen az intenzívebb, karakteresebb színekig.

long-time-liner-pigmentsGaranciát vállalok arra, hogy az Önnek legtökéletesebb színt alkalmazom, és festékeim egyenletes, hosszan tartó színhatást biztosítanak évek múlva is.

dermatestFestékeim mindegyike bevizsgált, a neves Dermatest: „Excellent” minőségbiztosítással rendelkeznek, és hosszú évek gyakorlata alatt soha nem okoztak allergiás reakciót, érzékenységet.

Referencia kozmetika | Alakformálás