Sminktetoválás

Sminktetoválás kifinomultan, személyre szabottan….

Legyen szó szemöldök, szem, vagy szájtetoválásról, magas szintű szakmai tudásunkra, precizitásunkra és tapasztalatunkra alapozva készítjük munkáinkat számos élvonalbeli sminktetováló technológia gyakorlatával. Munkáink során a természetességet, harmóniát helyezzük előtérbe és még a vendég kérésére sem készítünk el olyan munkát, ami előnytelen számára. A tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszünk arra, hogy minden vendégünk számára megtaláljuk az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő formát és pigmentszínt.

Az általunk készített sminktetoválások ízlésesek, esztétikusak, ezáltal harmonikussá, teljessé teszik az arcot és soha nem kihívóak, vagy művi hatásúak.

Mesterkozmetikus

Egészségügyi szakkozmetikus

Diplomás gyakorlati kozmetikus oktató

Sminktetováló mester

Sminktetováló tréner

Medical Beauty – Tulajdonos

 

Garancia sminktetoválásaink minőségére…

Tudás, gyakorlat

Sminktetováló szakembereink közel 20 éves sminktetováló szakmai tapasztalattal és az átlagos sminktetováló szakemberekénél jóval magasabb tudással rendelkeznek. Annak érdekében, hogy a legújabb sminktetoválási technikákat naprakészen biztosítani tudjuk vendégeinknek, számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián vesznek részt. Egyéni, személyre szabott sminktetoválások készítése mellett, trénerként saját sminktetováló márkánk a Permanent System hazai oktatásában vesznek részt, hozzásegítve más kozmetikus szakembereket is sminktetováló tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.

Legújabb innovációs sminktetováló készülékünk

Saját sminktetováló tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy precíz, minőségi sminktetoválást csak a legkorszerűbb, minőségi elvárásoknak megfelelő készülékkel lehet végezni. Ezért választottuk a Medical Beauty Quantum készüléket, amely biztosítja számunkra azokat a magas technikai elvárásokat, amelyek sminktetoválásaink tökéletes elkészítéséhez szükségesek.

A Medical Beauty Quantum mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik, az általunk eddig használt készülékek közül a legprecízebben dolgozik.
A pigmentet egyenletesen adagolja a bőrbe, ezért a gyógyult munkáink egyenletesen színezettek, kifogástalanul szépen megmaradnak a bőrben.

A készülékre jellemző, hogy csak a bőr legfelső rétegében dolgozik, ahol még nincsenek fájdalomérzékelő idegvégződések, ezáltal a lehető legkisebb traumát okozzák a bőrnek és egyáltalán nem, vagy a lehető legkevesebb kellemetlen érzetet vendégeinknek. A technológia kifinomultsága végett, különösen szemöldöktetoválás készítésekor vendégeink többsége semmilyen fájdalmat nem érez. Ez különösen fontos számunkra, hiszen vendégeink komfortérzete elsődleges szempont munkáink során.

A microblading, microshading kézműves sminktetoválásokat kizárólag kézzel, egy un. „toll” eszköz segítségével kivitelezzük.

Pigmentjeink

Sminktetoválásainkhoz saját márkáinkat használjuk, amelyek minőségével maximálisan elégedettek vagyunk. Vendégeink elsőként részesülhetnek a pigmentek legújabb fejlesztéseiből, mint a Nano pigmentek, Super Stroke pigmentek, Xtreme Ombre pigmentek, amelyek használatával gyorsabban és minőségibb sminktetoválásokat tudunk készíteni számukra.
Egyedülálló módon, mintegy 200 féle különböző festékszín választását tesszük lehetővé vendégeink számára, a visszafogott, természetes árnyalatoktól egészen az intenzívebb, karakteresebb színekig.

Garanciát vállalunk arra, hogy a Neked legtökéletesebb színt alkalmazzuk, és pigmentjeink egyenletes, hosszan tartó színhatást biztosítanak évek múlva is.

Pigmentjeink mindegyike bevizsgált, a neves Dermatest: „Excellent” minőségbiztosítással rendelkeznek, és hosszú évek gyakorlata alatt soha nem okoztak allergiás reakciót, érzékenységet.