Permanent System sminktetováló csapata

 

www.szemoldoktetovalas.hu

www.szemtetovalas.hu

www.szajtetovalas.hu

www.medicalbeauty.hu – webáruház

www.permanentsystem.hu

Gárdai Éva

PERMANENT SYSTEM OKTATÁSI KÖZPONT
VEZETŐ SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓ,
MESTERKOZMETIKUS, GYAKORLATI OKTATÓ TANÁR,
EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS
Tel: 06/30-2429400

Sminktetoválás – kifinomult, magas minőségben, személyre szabottan…

Sminktetoválásaimat magas szintű szakmai tudásomra, precizitásomra és tapasztalatomra alapozva készítem el számos különböző élvonalbeli sminktetováló technológia gyakorlatával. Munkáim során a természetességet, harmóniát helyezem előtérbe és még a vendég kérésére sem készítek el olyan sminktetoválást, amit előnytelennek ítélek meg számára.
A tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy minden vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő formát és pigment árnyalatot.

Az általam készített sminktetoválások ízlésesek, esztétikusak, harmonikussá, teljessé teszik az arcot, de soha nem kihívóak, művi hatásúak.

Sminktetováló kolléganőim is ugyanezt a szakmai elvárást követik, ők is több évtizedes sminktetováló és oktatói tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek.

Garancia sminktetoválásunk minőségére…

Folyamatos képzések  – szaktudás és gyakorlat

Több mint 25 éves sminktetováló tapasztalattal rendelkezem, ez idő alatt jelentős szakmai elméleti és professzionális gyakorlati tudásra tettem szert, ennek köszönhetően sminktetoválásaimat magabiztosan, rutinosan végzem.
Rendszeresen képzem magam, évente számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián vettem és veszek részt, annak érdekében, hogy a hagyományos technikákon felül minden újdonságnak számító, divatos, világszinten is kiemelkedő technika elsők között elérhető legyen szalonomban.

Jelenleg a szalonvendégeink sminktetoválásainak készítése mellett szakmai vezető trénerként aktívan veszek részt a saját sminktetováló iskolánk, a  Permanent System Oktatási Központ tevékenységében, hozzásegítve más kozmetikus szakembereket is sminktetováló tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.

A szakmai fejlődés és a mindenkori korszerű tudás érdekében országos sminktetováló konferenciákat szervezünk, sőt mi magunk hívjuk meg a sminktetováló szakma nagymestereit hazánkba, hogy mesterképzés keretében  más sminktetováló kollégák is elsajátíthassák a  legújabb technikákat.

Korszerű, minőségi sminktetováló készülékeink

Saját sminktetováló tapasztalatom alapján tudom, hogy precíz, minőségi sminktetoválást csak a legkorszerűbb, minőségi elvárásoknak megfelelő készülékkel és anyagokkal lehet végezni.
Több évtizedes napi sminktetoválói gyakorlatom során abban a szerencsés helyzetben voltam és vagyok, hogy lehetőségem nyílt lényegében minden fajta sminktetováló gép tesztelésére, kipróbálására. Ezek alapján választottam ki az innovatív PM és a megbízható német készülékeket, mert ezek biztosítják számomra azokat a magas technikai elvárásokat, amelyek sminktetoválásaink tökéletes elkészítéséhez szükségesek.
Mindegyik készülékünkre jellemző, hogy csak a bőr legfelső rétegében dolgoznak, ahol még nincsenek fájdalomérzékelő idegvégződések, ezért a lehető legkisebb traumát okozzák a bőrnek és egyáltalán nem, vagy a lehető legkevesebb kellemetlenséget a vendégnek.
Legújabb készülékünk már mikroprocesszor által vezérelt, bluetooth intelligens technológiával rendelkezik.  Az általam eddig használt gépek közül a legnagyobb pontossággal dolgozik, ezért minimalizálódik a bőr sérülése, és gyorsabb a regenerációs idő. A technológia kifinomultsága végett, különösen szálas szemöldöktetoválás készítésekor vendégeim többsége semmilyen fájdalomcsillapítást nem, vagy csak alig igényel. Ez különösen fontos számomra, hiszen a fájdalommentesség biztosítása mindig is kiemelt része munkámnak.

 

margo laser digitalEzek a modern készülékek már olyan korszerű nano és speciális micro tűrendszerrel, tűmodullal kerültek kifejlesztésre, amelyek a tökéletes higiéniás biztonságon felül a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben és sokkal egyenletesen adagolják a bőrbe. Ennek eredményeképpen gyógyulás után a pigment nagyobb mennyiségben és egyenletesebben marad a bőrben, mint korábban.

A nano tűk segítségével tudunk pl.: olyan vékony szálazásos szemöldöktetoválásokat készíteni, mint a valósághű 3D vagy hyperrealisztikus szemöldöktetoválás.

A microblading, vagy japán szemöldök technika során egy speciális kézi tolleszközt használunk, amelyekkel különlegesen finom szálazású szemöldöktetoválást készíthetünk.

 

Pigmentjeink

Sminktetiováló FestékekSminktetoválásainkhoz többféle márkás pigmentet használunk, a saját Permanent System termékeink mellett olyan neves amerikai és német eredetűeket is, amelyek minőségével maximálisan elégedettek vagyunk.

Egyedülálló módon, mintegy 200 – féle különböző pigment árnyalat választását tesszük lehetővé vendégeink számára, a visszafogott, természetes árnyalatoktól egészen az intenzívebb, karakteresebb tónusokig.

Garanciát vállalunk arra, hogy az Önnek legtökéletesebb színt alkalmazzuk és pigmentjeink egyenletes, hosszan tartó színhatást biztosítanak évek múlva is.

dermatestPigmentjeink  mindegyike bevizsgált, a neves Dermatest: „Excellent” minőségbiztosítással rendelkeznek, és hosszú évek gyakorlata alatt soha nem okoztak allergiás reakciót, érzékenységet.

 

Nem csak készítjük és oktatjuk a sminktetoválást, hanem szakmai cikkeket is írunk szakmai kiadványokba, kattintson a képre a cikkek teljes tartalmáért:

 

 

 

 

 

 

 

 

Referencia kozmetika | Alakformálás