Szájkontúr, szájsatír

GÁRDAI ÉVAGÁRDAI ÉVA

PERMANENT SYSTEM SMINKTETOVÁLÁS VEZETŐ OKTATÓ, LONG-TIME-LINER SMINKTETOVÁLÓ, GYAKORLATI OKTATÓ TANÁR, EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS, MESTERKOZMETIKUS

06/30-242-9400
info@wellnesskozmetika.hu

Bővebb információ: www.szajtetovalas.hu

A szájtetoválás készítése számomra az ajkaknak azt a kifinomult szín és forma harmóniáját jelenti, amely esztétikailag tökéletes összhatást biztosít az arccal, hosszú ideig biztosítja vendégemszámára ajkai kifogástalan megjelenését, és megerősíti magabiztosságát is egyben.

Szájtetoválás elötte - utana

Szájtetoválás elötte – utana

Száj félsatírozás

Száj félsatírozás

Munkáim során ezért a tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő szájformát és szájszínt. Ennek érdekében szájtetoválásaimat minden esetben személyre szabottan készítem el, amely során figyelembe veszem vendégem igényei mellett ajkai természetes adottságait. Egyedülállóan széles festékszín palettám biztosítja, az archoz, személyiséghez leginkább illő szájszín tökéletes kiválasztását.

Az ízléses, és az egyéni arcvonásokhoz tökéletesen illő szájtetoválás készítésével az ajkakat élénkebbé, teltebbé és sugárzóvá lehet tenni. Nem kell többé rúzsozni az ajkakat reggel vagy étkezések után, a nap minden szakaszában megjelenése kifogástalan, magabiztosabb lesz. képek csak utána szájakról

Szájkontúr, fél satírozás, teljes satírozás…

SzájsatírA szájkontúr technika önmagában az ajkak körvonalának kiemelésére ajánlott, amennyiben szükség van az ajkak nagyobbítására, formájának javítására, színének élénkítésére a fél satírozás, vagy a teljes satírozás technika készítése javasolt.

Természetesen minden esetben figyelembe veszem a vendég igényeit, elképzeléseit a szájtetoválással kapcsolatban, de a tökéletes technika megválasztása alapja az esztétikus, minőségi végeredménynek.

Szájkontúr

Precíz, finoman ívelő szájkontúr tetoválással szépen kiemelhető a száj formája, határozottabbá tehető az ajkak körvonala. Szájkontúr készítése során csak az ajkak szélén dolgozom, ezért a szájkontúr önmagában nem alkalmas az ajkak nagyobbítására, formai változtatására, vagy fakó ajakszín színezésére. Amennyiben csak ajakkontúrt szeretne készíttetni, érdemesebb a száj színével közel megegyező szájszínt választani, mivel az erőteljesebb, sötétebb színek alkalmazása ma már nem számít esztétikusnak.

Szájkontúr

Szájkontúr

Szájkontúr: 39.000 Ft

Fél satírozás

A fél satírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi, egész nap tartós rúzshatást biztosít. Kiválóan alkalmas az ajkak nagyobbítására, dúsítására a természetes ajakszín élénkítésére. Fél satírozás készítésekor előbb elkészítem a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezem az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény: határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

A fél satírozás lehetőséget biztosít természetes, visszafogott ajakszín és hangsúlyos, élénkebb színű ajkak készítésére egyaránt, a megfelelő szín kiválasztásával.

felsatir29

Félsatír

Fél satír: 59.000 Ft

Teljes satírozás

Teljes satírozás az ajkak nagyobbítását és a teljes színhatás hangsúlyozását biztosítja. Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően az ajkak teljes területét beszínezem. Ezzel a technikával határozott, de nem elkülönülő kontúrvonallal rendelkező, az ajkak egész területén egyenletesen színezett szájtetoválás készíthető. A teljes satírozás is egész napra tartós rúzshatást biztosít. A teljes satírozás szintén lehetőséget biztosít szolid és élénkebb színárnyalatok választására egyaránt.

3d-teljes-satir26

3D Teljes Satír

Teljes satír: 79.000 Ft

3D ajaktetoválás: élesebb kontúrral, vagy látható kontúr nélkül, több színnel

A 3D ajaktetoválás egy olyan innovatív technika, amellyel az ajakakat optikailag teltebbé, volumenesebbé teszi, mindezt úgy, hogy maximálisan megőrzi annak természetes hatását. A 3D ajaktetoválás során a természetes fényhatásokat valósítom meg az ajak felületén, amelynek eléréséhez különböző színeket használok a megfelelő helyeken, majd finoman összemosom őket. Ezt a3D effektet csillám technikával tovább fokozom, amitől igazán ragyogó, „csúcs fény” hatás jön létre a szájon. Ezt az ajaksatírozást is el lehet készíteni hangsúlyosabb, ill. visszafogottabb színek összeállításával, attól függően, mennyire hangsúlyos végeredményt szeretnénk elérni. A 3D ajaksatírozás a normál, vagy teltebb ajkakon mutat jól, keskenyebb ajkak esetében inkább a klasszikus fél, vagy teljes ajaksatírozást ajánlom.

3d-teljes-satir20

3D Teljes Satír

3D ajaktetoválás: 89.000 Ft

5D ajaktetoválás: élesebb kontúrral, vagy látható kontúr nélkül, több színnel

Az 5D ajaktetoválás a 3D ajaktetoválásnak egy újra gondolt, különleges megjelenésű változata. Szintén optikailag teltebbé, volumenesebbé teszi az ajkakat, azonban az eltérő színhatást ebben az esetben vízszintesen alakítom ki az ajkakon. Az 5D ajaksatírozás is természetesen elkészíthető intenzívebb megjelenéssel, de természetes, visszafogott hatással is, attól függően, milyen színeket kombinálok össze a munka során. Ehhez a technikát is inkább normál, vagy átlagosan telt ajkak esetében ajánlom, keskeny, vékony ajkak esetében inkább a félsatír, vagy teljes satír készítése ajánlott.

5d-teljes-satir25

5D Teljes Satír

5D ajaktetoválás: 89.000 Ft

Hogyan készül a szájtetoválás?

Konzultáció

Konzultáció során minden esetben meghallgatom vendégeim elképzeléseit, igényeit a szájtetoválással kapcsolatban. Megbeszéljük milyen szájformát, szájszíneket részesít előnyben, szeretné-e ajkait nagyítani, formáján változtatni, illetve szolidabb, visszafogott, vagy éppen határozott, élénkebb színhatást szeretne elérni. Mindezek, és saját szájának adottságait figyelembe véve teszek javaslatot melyik szájtetoválási technika, milyen szájforma és szájszín alkalmazásával tudom a legszebb eredményt biztosítani. Ha úgy érzi bizonytalan, valóban szeretné-e a szájtetoválást, javaslom, jöjjön el egy előzetes konzultációra, ahol berajzolom a száj formáját, megmutatom leendő színét, majd amennyiben elnyerte tetszését, megbeszélünk egy másik időpontot a tetoválásra. Ettől eltekintve a konzultáció és a szájtetoválás elkészítése egy időpontban történik.

Konzultáció

Konzultáció

Érzéstelenítés

Számomra kiemelten fontos, hogy Ön semmilyen kellemetlen érzést ne tapasztaljon az ajaktetoválás során, ezért kiemelt hangsúlyt helyezek a tökéletesen érzéstelenítés biztosítására.

Ajaktetoválásaim készítése során a korszerű érzéstelenítő készítmények alkalmazásával már hatékonyan, és biztonságosan tudom érzésteleníteni az ajkakat, és valóban teljes fájdalommentességet tudok vendégeimnek biztosítani.  Nem kell többé rettegnie, hogyan fogja kibírni az ajaktetoválást, nincs szükség előzetes fogászati érzéstelenítő injekciózásra sem, amit korábban gyakran javasoltam, különösen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeim számára. Tényleg higgyék el, saját tapasztalatomra, és a vendégek visszajelzése alapján is, hogy a régebbi, kellemetlen, sőt gyakran fájdalmas ajaktetoválások kora már a múlté, helyette egy abszolút könnyen bírható, fájdalommentes beavatkozás érzése tapasztalható.

Érzéstelenítés

Érzéstelenítés

Hogyan tudok valóban teljes fájdalommentességet biztosítani?

Természetesen ebben közrejátszik lassan 20 éves sminktetováló tapasztalatom, rutinom, hiszen az évek alatt tökéletesen kifejlesztettem, hogyan tudok a legfinomabban, legkíméletesebben bánni az ajak érzékeny bőrével, és szintén nagyon sokat jelent az, hogy csúcskategóriás készülékekkel dolgozom, amelyek csak a legkisebb traumát okozzák a bőrnek. Ez azonban még nem lenne elég a fájdalommentesség biztosításához, az egyedülállóan hatékony, legújabb fejlesztésű érzéstelenítő készítmények nélkül. Ezek az érzéstelenítő készítmények már hatékonyan, hosszú időre tudják az érzéstelenítő hatást biztosítani, mindezt a korábban tapasztalható kellemetlen mellékhatások, mint a csípő érzet, jelentős mértékű duzzanat nélkül. Ezeket a készítményeket külsőleg alkalmazom, tapasz, ill ecsetelés formájában.

erzestelenites

A szájforma előrajzolása

A száj formájának előrajzolása során olyan szájforma kialakítására törekszem, amely biztosítja vendégem elképzeléseit, esztétikussá teszi formáját, és egyben harmóniát, egységet alkot az arccal. Ezért a szájforma kialakítását minden vendégemnek adottságai, igényei szerint személyre szabottan precíz kiméréssel készítem.

A szájforma előrajzolása

A szájforma előrajzolása

A száj színének kiválasztása

A száj színének megválasztása során figyelembe veszem, vendégem milyen színeket részesít előnyben, milyen összhatást szeretne elérni, és melyek azok a színek, amelyek igazán illenek arcához, egyéniségéhez, stílusához.

Ennek alapján 3-5 apró festékpöttyöt helyezek az általam javasolt színekből az ajak bőrére, amely jól megmutatja, melyik szín választása lenne a legmegfelelőbb számára.

A tökéletes színválasztáshoz, mintegy 30 –féle, gyönyörű árnyalatot biztosítok vendégeim számára.

Szinválasztás

Szinválasztás

A száj tetoválása

Az ajkak előrajzolása és a tökéletes szín kiválasztása után kezdem el a száj beszínezését. Szájkontúr esetén kb. 1mm finom kontúrvonalat készítek, majd fél satírozás során az elkészült kontúrvonalon belül az ajkak felét színezem, teljes szájsatírozás esetében a kontúrvonalon belül az ajkak teljes területét beszínezem. Fél satírozást és teljes satírozást lehet készíteni a kontúrvonal egybe mosásával, de annak kiemelésével is, a kívánt hatásnak megfelelően. Egyéb technikák esetében, mindig befejezem az ajkak satírozását, majd ezt követően készítem el a szájfény, esetleg szájkiemelő technikát.

A szájkontúr tetoválás általában 1 órát, míg az ajkak fél vagy teljes satírozása 1.5-2 órát vesz igénybe.

Mivel az száj területe fokozottan érzékeny sminktetoválás szempontjából, különös gondot fordítok az érzéstelenítő hatás fenntartására a szájtetoválás alatt.

Szájtetoválás

Szájtetoválás

Utóápolás

Szájtetoválást követően az ajkak területe duzzadt, érzékeny, ezen tünetek csökkentése érdekében nyugtató, hűsítő borogatást alkalmazok néhány percig. Az ajkak felszínén enyhe, vékony pörk képződik, ezért a száj színe ekkor kissé sötétebb a gyógyulási folyamatok megkezdődésével. A pörk leesésére 4-5 nap múlva számíthatunk, de a száj színe még ekkor sem a végleges képet mutatja, általában halványabb, mint a végeredmény.

Hűsítés

Hűsítés

A száj végleges színét kb. 3-4 hét múlva, fokozatosan nyeri el.

Minden vendégem számára ingyenesen biztosítok speciális ápoló krémet, amely biztosítja és meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a húzó, feszítő érzetet. Herpesz kialakulására hajlamos vendégek esetében gondoskodni kell megfelelő herpesz elleni gyógyszer, krém beszerezéséről, amelyet a sminktetoválás megkezdése előtt, és után is szükséges alkalmazni.

A szájtetoválás korrekciójára, vagyis az esetlegesen kilökődött pigmentek pótlására a sminktetoválást követő 1-3 hónapban szükséges eljönni. Ez a beavatkozás már lényegesen rövidebb időt vesz igénybe, mint az első alkalom, és minden vendégemnek ingyenesen biztosítom.

A szájtetoválás tartóssága 3-5 év, ezután frissíteni szükséges.

Minden vendégem számára utóápoló krémet biztosítok a szemöldök tetoválást követően.

Minden vendégem számára utóápoló krémet biztosítok a szemöldök tetoválást követően.

Referencia kozmetika | Alakformálás