Szájkontúr, szájsatír

A száj formájának, színének kiemelésére, élénkítésére a szájtetoválás tartós, évekre szóló eredményt biztosít Neked. Hosszú időre elfelejtheted a küzdelmet a száj kirúzsozásával, elkenődésével, mert ajaktetoválásod a nap minden szakaszában stabilan és kifogástalanul a szádon marad.

A szájtetoválás készítése számunkra az ajkaknak azt a kifinomult szín és forma harmóniáját jelenti, amely esztétikusan tökéletes összhatást biztosít az arccal és hosszú ideig biztosítja az ajkak kifogástalan megjelenését.

Szájtetoválási technikáink

Mi mindig a legújabbat és a legjobbat kínáljuk Neked!

Sminktetováló csapatunk a legújabb, élvonalbeli és a klasszikus száj tetoválási technikák elkészítésében egyedülállóan, bármilyen igényt ki tud elégíteni.

Fél satírozás

A fél satírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi, egész nap tartós, és ellenálló színhatást biztosít. Fél satírozás készítésekor előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény: nem elkülönülő kontúrú szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

Teljes ajaksatírozás

A teljes ajaksatírozás az ajakakat egészében teszi teltté, élénké. Teljes satírozás során először az ajak kontúrvonalát készítjük el, majd a száj belseje felé haladva beszínezzük az ajkak teljes területét. Igényed szerint erőteljes fedéssel, un. rúzshatású szájtetoválás, vagy finoman árnyalt, un. porhatású szájtetoválást is tudunk készíteni.

 

 

3D ajaktetoválás

A 3D ajaktetoválás egy olyan innovatív technika, amellyel az ajakakat optikailag teltebbé, volumenesebbé teszi, mindezt úgy, hogy maximálisan megőrzi annak természetes hatását. A 3D ajaktetoválás során a természetes fényhatásokat valósítjuk meg az ajak felületén, amelynek eléréséhez különböző színeket használunk a megfelelő helyeken, majd finoman összemossuk őket. Ezt a 3D effektet csillám technikával tovább fokozzuk, amitől igazán ragyogó, „csúcs fény” hatás jön létre a szájon. Ezt az ajaksatírozást is el lehet készíteni hangsúlyosabb, illetve visszafogottabb színek összeállításával, attól függően, mennyire hangsúlyos végeredményt szeretnénk elérni. A 3D ajaksatírozás a normál, vagy teltebb ajkakon mutat jól, keskenyebb ajkak esetében inkább a klasszikus félsatír technikát ajánlom.

5D ajaktetoválás

Az 5D ajaktetoválás a 3D ajaktetoválásnak egy újra gondolt, egészen egyedi és különleges változata. Optikailag szintén teltebbé, volumenesebbé teszi az ajkakat, azonban az eltérő színhatást ebben az esetben vízszintesen alakítjuk ki az ajkakon. Az 5D ajaksatírozás természetesen elkészíthető intenzívebb megjelenéssel, vagy természetes, visszafogott hatással is, attól függően, milyen színeket kombinálunk össze a munka során. Ezt a technikát is inkább átlagosan telt, vagy teltebb ajkak esetében ajánljuk. Keskeny, vékony ajkak esetében inkább a félsatír, technika elkészítése készítése ajánlott.

Előnyök, amiket kínálunk Neked…

  • maximális precizitás a tervezéstől az elkészítésig
  • igényeidnek megfelelő, az ajakaidhoz leginkább illő száj forma és száj szín
  • legújabb, élvonalbeli, és klasszikus technikák egyaránt
  • egyedülálló pigment szín kínálat: közel 100(!) féle gyönyörű szájszín, finom, visszafogott színek, és élénk, rúzsozott hatás, bármilyen árnyalatban
  • valóban hatékony, korszerű, és biztonságos érzéstelenítő készítmények
  • ingyenes utóápoló készítmény
  • ingyenes korrekció
  • a legnagyobb odafigyelés
Sokat gondoltál már az ajak tetoválásra, de aggályaid vannak?

Nem kell tartanod a fájdalomtól!

Mi, a wellness kozmetika sminktetováló csapata a leghatékonyabb, legkorszerűbb, és egyben biztonságos érzéstelenítő készítményeket alkalmazzuk, azt sem fogod érezni, hol dolgozunk!

Milyen lesz a formája, nem lesz „túlhúzott” hatású?

Minden ajak tetoválás késztése előtt pontos megtervezést, előrajzolást készítünk, amit tükörben ellenőrzöl, és csak a jóváhagyásod után kezdjük meg a tetoválást. A munka során pontosan az előrajzolt vonalon haladunk, garanciát vállalunk, hogy az előrajzolt forma, és a végeredmény ugyanaz lesz.

Milyen lesz a színe, nem lesz lilás, foltos hatású?

Nálunk-egyedülálló módon- közel 100 féle ajakszín közül tudsz választani, biztosan megtaláljuk a Neked leg előnyösebbet. Kifinomult technikánknak, és sok-sok éves tapasztalatunknak köszönhetően az ajaksatírozásaink finom, egyenletes színhatásúak, győződj meg a fotókon!

Nagyon duzzadt, erőteljes színű lesz, tudok emberek közé menni, dolgozni?

Korszerű érzéstelenítő készítményeinknek, sminktetováló készülékeinknek, és kifinomult technikánknak köszönhetően az ajaktetoválás utáni duzzanat minimális, csak a különösen ödémára hajlamos vendégek esetében javaslunk aznapi pihentetést. A tetoválást követő napokban a szín mindenképpen intenzív, de ettől nyugodtan mehetsz emberek közé, vagy dolgozni, mások számára frissen rúzsozott hatást kelt az ajaktetoválásod.

Gyakori herpeszem van, elő fog jönni?

Amennyiben akár csak egyszer is volt herpeszed, az ajaktetoválás előtt, közben és utána herpesz elleni gyógyszer szedése elengedhetetlen. A gyógyszer megfelelő adagolásával a legnagyobb eséllyel elkerülhető a herpesz kialakulása.

Hogyan készül a szájtetoválás?

Professzionalizmus minden lépésben…

Konzultáció

Konzultáció során minden esetben meghallgatjuk elképzeléseid, igényeid a szájtetoválással kapcsolatban. Megbeszéljük milyen szájformát, szájszíneket részesítesz előnyben, szeretnéd-e ajkaidat nagyítani, formáján változtatni, illetve szolidabb, visszafogott, vagy éppen határozott, élénkebb színhatást szeretnél elérni. Mindezek, és a saját szád adottságait figyelembe véve teszünk javaslatot melyik szájtetoválási technika, milyen szájforma és szájszín alkalmazásával tudjuk a legszebb eredményt biztosítani. Ha úgy érzed bizonytalan vagy, valóban szeretnéd-e a szájtetoválást, javasoljuk, gyere el egy előzetes konzultációra, ahol berajzoljuk a száj formáját, megmutatjuk leendő színét, majd amennyiben elnyerte tetszésedet, megbeszélünk egy másik időpontot a tetoválásra. Ettől eltekintve a konzultáció és a szájtetoválás elkészítése egy időpontban történik.

Érzéstelenítés

Számunkra kiemelten fontos, hogy Te semmilyen kellemetlen érzést ne tapasztalj az ajaktetoválás során, ezért kiemelt hangsúlyt helyezünk a tökéletes érzéstelenítés biztosítására.

Ajaktetoválásaink készítése során a leghatékonyabb, legkorszerűbb és egyben biztonságos érzéstelenítő készítmények alkalmazásával valóban teljes fájdalommentességet tudunk vendégeinknek biztosítani. Nem kell félned, hogyan fogod kibírni az ajaktetoválást, nincs szükség előzetes fogászati érzéstelenítő injekciózásra sem, amit korábban gyakran javasoltunk, különösen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeink számára. Tényleg hidd el, saját tapasztalatunk, és vendégeink visszajelzése alapján is, a régebbi, kellemetlen, sőt gyakran fájdalmas ajaktetoválások kora már a múlté, helyette egy abszolút könnyen bírható, fájdalommentes beavatkozás érzése tapasztalható.

Hogyan tudunk valóban teljes fájdalommentességet biztosítani?

Természetesen ebben közrejátszik lassan 20 éves sminktetováló tapasztalatunk, rutinunk, hiszen az évek alatt tökéletesen kifejlesztettük, hogyan tudunk a legfinomabban, legkíméletesebben bánni az ajak érzékeny bőrével, és szintén nagyon sokat jelent az, hogy csúcskategóriás készülékekkel dolgozunk, amelyek csak a legkisebb traumát okozzák a bőrnek. Ez azonban még nem lenne elég a fájdalommentesség biztosításához, az egyedülállóan hatékony, legújabb fejlesztésű érzéstelenítő készítmények nélkül. Ezek az érzéstelenítő készítmények már hatékonyan, hosszú időre tudják az érzéstelenítő hatást biztosítani, mindezt a korábban tapasztalható kellemetlen mellékhatások, mint a csípő érzet, jelentős mértékű duzzanat nélkül. Ezeket a készítményeket külsőleg alkalmazzuk, tapasz, ill ecsetelés formájában. Külön készítményt használunk az elő érzéstelenítésre a tetoválás megkezdése előtt, és a tetoválás alatt a hatás fenntartására.

A szájforma előrajzolása

A száj formájának előrajzolása során olyan szájforma kialakítására törekszünk, amely biztosítja az elképzeléseidet, esztétikussá teszi a szád formáját, és egyben harmóniát, egységet alkot az arcoddal. A szájforma kialakítását ezért minden vendégnek adottságai, igényei szerint személyre szabottan precíz kiméréssel készítjük, majd a jóváhagyásod után, pontosan az előrajzolt vonalat követve tetováljuk be. Garanciát vállalunk arra, hogy az előrajzolás, és a végeredmény megegyezik.

A száj színének kiválasztása

A száj színének megválasztása során elsődleges szempont a Te igényed, milyen színeket részesítesz előnyben, milyen színű rúzst használsz. Szintén nagyon fontos melyek azok a színek, amelyek igazán illenek arcodhoz, egyéniségedhez, stílusodhoz, és ezek alapján választjuk ki a legtökéletesebb színt számodra.

A szín kiválasztása során 3-5 apró festékpöttyöt helyezünk az általunk javasolt színekből az ajak bőrére, amely jól megmutatja, melyik szín választása lenne a legmegfelelőbb számodra.

A tökéletes színválasztáshoz, mintegy 100(!) –féle, gyönyörű árnyalatot biztosítunk vendégeink számára, finom, visszafogott színeket és élénkebb, rúzsozott hatást, bármilyen árnyalatban.

A száj tetoválása

Az ajkak előrajzolása és a tökéletes szín kiválasztása után kezdjük el a száj beszínezését. Szájkontúr esetén kb. 1mm finom kontúrvonalat készítünk, fél satírozás során az elkészült kontúrvonalon belül az ajkak felét színezzük, teljes szájsatírozás esetében a kontúrvonalon belül az ajkak teljes területét színezzük be. Fél satírozást és teljes satírozást lehet készíteni a kontúrvonal egybemosásával, de annak kiemelésével is, a kívánt hatásnak megfelelően.

Az ajkak fél vagy teljes satírozása 1.5-2 órát vesz igénybe.

Mivel az száj területe fokozottan érzékeny sminktetoválás szempontjából, különös gondot fordítunk az érzéstelenítő hatás biztosítására a szájtetoválás teljes ideje alatt.

Utóápolás

Szájtetoválást követően az ajkak területe enyhén duzzadt, érzékeny, ezen tünetek csökkentése érdekében nyugtató, hűsítő borogatást alkalmazunk néhány percig. Az ajkak felszínén enyhe, vékony pörk képződik, ezért a száj színe ekkor kissé sötétebb a gyógyulási folyamatok megkezdődésével. A pörk leesésére 4-5 nap múlva számíthatunk, de a száj színe még ekkor sem a végleges képet mutatja, általában halványabb, mint a végeredmény. A végleges szín eléréséhez nagyjából 1 hónap szükséges.

Minden vendégünk számára ingyenesen biztosítunk speciális ápoló krémet, amely biztosítja és meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a húzó, feszítő érzetet. Herpesz kialakulására hajlamos vendégek esetében gondoskodni kell megfelelő herpesz elleni gyógyszer, krém beszerzéséről, amelyet a sminktetoválás megkezdése előtt, és után is szükséges szedni, alkalmazni.

A szájtetoválás korrekciójára, az esetlegesen kilökődött pigmentek pótlása miatt van szükség és a sminktetoválást követő 1-3 hónapban szükséges eljönni. Ez a beavatkozás már lényegesen rövidebb időt vesz igénybe, mint az első alkalom, és minden vendégünknek ingyenesen biztosítjuk.

A szájtetoválás tartóssága 3-5 év, ezután frissíteni szükséges.