Szemhéjtetoválás

A tartósan tökéletes megoldás, ami biztosan jól fog állni, mert szemre szabottan készítjük.

A szem formájának kiemelésére, a szem színének hangsúlyozására a szemtetoválással tartós és évekre szóló eredményt biztosítunk Neked. Hosszú időre elfelejtheted a küzdelmet a szemceruzákkal, elmosódással, mert a szemtetoválás a nap minden szakaszában stabilan és kifogástalan formában a szemhéjadon marad.

Szemhéj tetoválási technikáink

Sminktetováló csapatunk a legújabb, élvonalbeli és a klasszikus szemhéj tetoválási technikák elkészítésében egyedülállóan, bármilyen igényt ki tud elégíteni.

Mi mindig a legújabbat és a legjobbat kínáljuk Neked!

Szempillasűrítés

A szempillasűrítés, vagy szempillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezését jelenti. Ez önmagában egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt Neked, ha szeretnéd szemedet, tekintetedet kifejezőbbé tenni, szemed színét hangsúlyozni, és ritka, esetleg átlátszó szempillasorodat optikailag sűríteni.

Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete, barna, esetleg szürke színnel

Alsó-felső szemhéjvonal tetoválás

Felső szemhéjtetoválás készítésekor vékony, vastagabb, esetleg tushatású vonalat készítünk el a szem formájához legjobban illő ívben a szempillák fölé. A felső szemhéj tetoválás minden esetben tartalmazza a szempilla sűrítést is.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró, kerek szemek egyaránt. Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb, határozott, és kissé elmosódott formában egyaránt kivitelezhető. Az alsó szemhéj tetoválása általában mindenkinek előnyös, mert kiválóan alkalmas a szempillák dúsítására, és a szem kiemelésére.

Füstös szem, vagy púderes szemtetoválás

A füstös szem, vagy púderes szemtetoválás egy nagyon különleges szemtetoválási technika, amely egyediségén felül, látványos, mégis rendkívül elegáns, finom hatású. Ez a szemtetoválási technika attól olyan különleges, hogy nem egy határozott, hanem egy elsatírozott ceruzavonal hatását biztosítja a szem számára. Füstös szemtetoválás készítésekor először a szempillák közötti területet színezzük be általában fekete színnel, ezután következik a szemhéj finom, púderes árnyékolásával egy vonal készítése egy, esetleg több szemhéjszín alkalmazásával. Ez a szemtetoválási technika szinte mindenkinek jól áll szemformától, életkortól függetlenül.

Színes szemhéjvonal

A színes és többszínű szemhéjvonal szintén különlegességnek számít a szemhéjtetoválások között, amely ízléses, de mégis látványos kontrasztot biztosít a szem színének kiemeléséhez. A színes szemhéjvonal tetoválás elkészíthető az alapszínen felül egy, a szem színéhez leginkább illő színnel, de 2-3 színnel is igény szerint. A szempillasűrítést ebben az esetben is fekete, esetleg szürke, vagy barna színnel készítjük.

Butterfly szemhéjtetoválás

A butterfly, vagy lepkeszárny szemhéj tetoválás jelenleg az egyik legújabb és legkülönlegesebb szemhéj tetoválási technika, amelyet
finom, púderes hatással vagy látványos, smink hatással
egyaránt el tudunk készíteni, igényeidnek megfelelően. A butterfly technika azért különleges, mert a szemhéjak külső sarkában lepkeszárny alakban árnyékolást hozunk létre, ami tökéletesen kiemeli a szemet, sminkelt hatást biztosítva. Ez a technika egy színnel is elkészíthető, (ami általában a fekete), de több szín használatával igazán attraktív hatást tudunk létrehozni.

Előnyök, amelyeket mi biztosítunk Neked….

  • maximális precizitás a tervezéstől az elkészítésig
  • igényeidnek megfelelő, a szemformához leginkább illő szemvonal forma és szín
  • legújabb, élvonalbeli, és klasszikus technikák egyaránt
  • egyedülálló pigment szín választék: számtalan árnyalatú fekete, barna, szürke, kék, zöld, lila színek
  • valóban hatékony, korszerű, és biztonságos érzéstelenítő készítmények
  • ingyenes korrekció
  • a legnagyobb odafigyelés
Sokat gondoltál már a szemhéj tetoválásra, de aggályaid vannak?

Nem kell tartanod a fájdalomtól!

Szemtetoválásaink készítésekor a leghatékonyabb, korszerű, és biztonságos érzéstelenítő készítményeket alkalmazzuk, amelyekkel nem is érzed, hogy dolgozunk!

Nagyon felduzzad utána a szemem?

A legkorszerűbb érzéstelenítőknek, sminktetováló készülékeinknek, és természetesen sok-sok éves tapasztalatunknak köszönhetően ma már alig duzzad fel a szemhéj, szinte észre sem lehet venni, hogy szemhéj tetoválás történt!

Nehezen viseled, ha hozzáérnek a szemedhez?

Mi ismerjük azokat a fogásokat, amivel stabilan tartjuk a szemet nyitott és csukott helyzetben is!

Könnyezik a szemed?

Könnyező szem esetében a nedvességet folyamatosan felitatjuk, a könny nem befolyásolja a bejuttatott pigment beépülését sem.

Nyitva kell tartanom a szemem?

A szem tetoválása minden esetben csukott, leszorított szemmel történik, még ha szeretnéd, sem tudnád közben kinyitni!

Megsérülhet közben a szemem?

A szemhéj leszorításával tökéletesen védjük a szemet, a tetoválás pedig kb. 1 mm-re hatol be a bőrbe, lehetetlen, hogy elérje a szemet!

Hogyan készül a szemtetoválás?

Professzionalizmus minden lépésben!

Konzultáció

Konzultáció során meghallgatunk, milyen elképzeléseid, igényeid vannak a szemtetoválást illetően. Minden esetben figyelembe vesszük szemed formáját, szem színedet, a javítási lehetőségeket, majd ezek gondos mérlegelésével teszünk javaslatot, milyen szemhéjvonal formával, színnel, és melyik szemtetoválási technika alkalmazásával tudjuk a legszebb eredményt biztosítani számodra. Van, aki fényképet hoz az általa elképzelt szemhéjvonalról, van, aki előre berajzolja, de a vendégek többsége tőlünk vár javaslatot, ami megtisztelő számunkra.

A szem előkészítése, érzéstelenítése

A szemhéj környékének gondos megtisztítása után következik a szemhéj érzéstelenítése, krém, zselé állagú készítményt helyezünk a szemhéjadra. Nem kell tartanod a fájdalomtól! Szemhéjtetoválások készítésekor a leghatékonyabb, legkorszerűbb, és egyben legbiztonságosabb érzéstelenítő készítményeket alkalmazzuk, vendégeink legnagyobb megelégedésére. Külön érzéstelenítőt alkalmazunk előérzéstelenítésre a tetoválás megkezdése előtt, és közben, az érzéstelenítő hatás fenntartására, igény szerint, folyamatosan.

A szem vonalának felrajzolása

A szem vonalának kialakításakor figyelembe vesszük igényeidet a vonal formájával, vastagságával kapcsolatban, határozottabb vagy satírozottabb hatású vonalat szeretnél-e. Ezen felül meghatározó szempont a szem formai adottsága is, ugyanis a különböző szemformákhoz eltérő szemvonal stílusok illenek. A tökéletes szemhéj vonal kialakításával jól korrigálhatók a szem formai eltérései is.

A festékszín kiválasztása

Szemtetoválás készítésekor leggyakrabban fekete szín alkalmazunk, általában ez biztosítja a szem leghangsúlyosabb kiemelését. Azok számára, akiknek a fekete szín túl erős hatású lenne, lehetőség van barna, szürke, kék, és zöld szemkontúr készítésére is. A szemkontúr vonal színének megválasztásakor cél a szem színének kiemelése és a szem igény szerinti hangsúlyozása.

A szem tetoválása

Amennyiben Te, és mi is elégedettek vagyunk a berajzolt szemformával, kiválasztottuk a megfelelő színt, következik a szemhéj vonal betetoválása. Ennek során pontosan az eredeti berajzolást követve haladunk, szemkontúr készítésekor határozott vonalat készítve, füstös szemhéjtetoválás esetén satírozó mozdulatokkal. Minden típusú szemtetoválás magában foglalja a szempillasűrítés elkészítését is. Mivel a szemhéj tetoválása különösen érzékeny, sérülékeny terület sminktetoválás szempontjából, ezért mindig kellő óvatossággal, odafigyeléssel végezzük, különös tekintettel az érzéstelenítő hatás fenntartására.
A szem tetoválása minden esetben csukott, lefogott szemmel történik, ezért nem kell aggódnod, ha remeg a szemed, esetleg nehezen tudod csukva tartani. A szem fokozott könnyezése sem jelent akadályt, vattapárna segítségével könnyen felitatjuk a nedvességet.

A szem tetoválása a választott technikától függően 1-1.5 órát vesz igénybe.

Szemtetoválás után

Szemtetoválást követően a szem területe csak minimálisan duzzadt, ennek csökkentése érdekében hűsítő, hideg borogatás alkalmazunk. A szem nem lesz piros, és véraláfutásos sem, az enyhe duzzanat nagyjából fél óra alatt szépen visszahúzódik. Nem befolyásolja látásodat, vezethetsz, dolgozhatsz. A napfényre szemed érzékeny lesz, ezért különösen napsütéses időszakban napszemüveg viselése ajánlott. A szemtetoválást követően, és másnap a szem egy kissé „kisírt” hatású, ezért plusz pihenőnap beiktatása ajánlott lehet.
A szemet nem ajánlott krémezni, mert a felvitt krém könnyen belekerülhet a szembe, ami kellemetlen, irritáló hatású, egyedül hideg,száraz borogatás többszöri használata javasolt.

A szemtetoválás tartóssága általában 3-5 év, ezután felfrissítését igényel.