Szemöldök tetoválás

GÁRDAI ÉVAGÁRDAI ÉVA

PERMANENT SYSTEM SMINKTETOVÁLÁS VEZETŐ OKTATÓ, LONG-TIME-LINER SMINKTETOVÁLÓ, GYAKORLATI OKTATÓ TANÁR, EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKOZMETIKUS, MESTERKOZMETIKUS

06/30-242-9400
info@wellnesskozmetika.hu

Bővebb információ: www.szemoldoktetovalas.hu

A szemöldöktetoválás készítése számomra azt a szín és forma harmóniát jelenti, amely képes új értelmet adni a szemöldöknek, esztétikussá, harmonikussá teszi az arcot, és kiteljesíti, megfiatalítja viselője egész személyiségét.

Biztosan Ön is látott már furcsán ívelő cérnavékony, vagy éppen ellenkezőleg markáns, halántékig kihúzott, rémisztően fekete, stb. szemöldök-tetoválást, ami természetellenessé, agresszívvá tette viselője arcát. Én még a vendég kérésére sem készítek el ilyen munkát, vagy amit előnytelennek ítélek meg számára. Személy szerint a természetes és harmonikus, az arcformához leginkább illő szemöldök tetoválás híve vagyok. Munkáim során ezért a tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy minden vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő szemöldökszínt és szemöldökformát.

Szemöldöktetoválásaim leginkább azzal tűnek ki, hogy helyreállítják a szemöldök eredeti szépségét, természetességét, mégsem tűnnek sminktetoválásnak, „csak” ízléses, természetes hatású szemöldöknek.

Szálazott szemöldöktetoválás

Szálazott szemöldöktetoválás elötte – utána

A számos általam nyújtott szemöldöktetováló metódus megválasztása során mindig figyelembe veszem a vendég igényeit, saját szemöldökének adottságait, arcformáját és egyéniségét, majd ezek gondos mérlegelésével teszek javaslatot, melyik technológiával tudom a legszebb eredményt biztosítani. A szemöldöktetováló technológia megválasztásakor fontos szempont a tartósság is, ugyanis a különböző technológiáknál eltérő ideig marad benn a festék a bőrben.

Természetes hatású, finom szálazás

A szálas technikával készült szemöldöktetoválás az eredeti szemöldökszálakhoz megtévesztően hasonló szálakból épül fel, tökéletes formát kialakítva a természetes szemöldöknek.

Természetes hatású finom szálazás elötte - utána

Természetes hatású finom szálazás elötte – utána

Szálas szemöldöktetoválás készítésekor finom, vékony szálakat tetoválok az előre felrajzolt szemöldök formán belül, igény szerint normál vagy intenzívebb sűrítéssel. A hatás lágy, természetes hatású szemöldöktetoválás, ami szinte egybeolvad a természetes szemöldökkel, tökéletesen korrigálva annak esetleges hiányosságait.

A szálas technikával készült szemöldöktetoválás tartóssága 1-1.5 év, ezután szükséges felfrissíteni.

Természetes hatású finom szálazás elötte - utána

Természetes hatású finom szálazás elötte – utána

Szálas szemöldöktetoválás készítése egy, esetleg 2-3 színnel: 44.000 Ft.

„3D” szemöldöktetoválás

Jelenleg a 3D technikával készült szemöldök szálazás biztosítja a természetes szemöldök szálak jellegéhez, felépítéséhez leginkább hasonló hatást. Ennek eléréséhez speciális mikro tűkkel az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési iránya és hajlása szerint készítem el a hiányzó szálak behúzását, ettől lesz a szemöldöktetoválás igazán egyedi jellegű. A speciális fény-árnyék effektus kialakításához több féle színű pigmentet használok, amely tökéletesen élethű, „3D” optikai illúziót eredményez.

A 3d-tecnikával készült szemöldöktetoválást szintén azoknak ajánlom, akik szeretnék megőrizni szemöldökük természetes hatását, de igénylik annak forma, vastagság, és színbeli tökéletesítését.

A 3D szálas szemöldöktetoválás időtartalma 1-2 év, ezután felfrissítést igényel.

3dszemoldok

3D szemöldök tetoválás előtte | utána

A 3D szemöldöktetoválás ára: 49.000 ft

Satírozás, harmonikusan

Az általam készített satírozott szemöldöktetoválásra jellemző, hogy formája, színe tökéletes harmóniában van az arccal, soha nem művi, vagy mesterkélt hatású, ezért nem kell attól tartania, hogy szigorúvá, esetleg túl karakteressé teszi arcát.

Satírozott szemöldöktetoválás készítésekor az előre megtervezett formát pontosan követve színezem be a szemöldököt. A hatás ebben az esetben is természetes, de intenzívebb, határozottabb, mint a szálazással készült szemöldöktetoválás esetében.

A satírozott szemöldöktetoválás tartóssága 2-3 év, ezután megújítást igényel.

Satírozott szemöldöktetoválás készítése: 44.000 Ft

Újdonság! Microblading technika!

A microblading technikával, amelyet neveznek Japán szemöldöktetoválásnak vagy Emroiderynek is, a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást készítem. A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy toll eszköz segítségével, kézi módszerrel és speciális mozdulattokkal készítem. A microblading technikával készült szemöldöktetoválás szálai ezáltal jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint a gépi szálazás esetében.

Japán szemöldök készítése

Japán szemöldök készítése

Microblading technikával készült szemöldöktetoválás készítése: 44.000Ft

Hogyan készül a szemöldöktetoválás?

Konzultáció

Minden szemöldöktetoválás előtt megkérdezem a vendéget, milyen elképzelései, igényei vannak a szemöldöktetoválással kapcsolatban, milyen szemöldökformát, szemöldökszínt részesít előnyben. Ezek figyelembe vételével elmondom javaslataimat, milyen szemöldökforma, szemöldökszín és melyik sminktetoválási technika alkalmazásával tudom biztosítani számára a legesztétikusabb és igazán hozzá illő végeredményt. Külön konzultációt csak abban az esetben javaslok, ha a vendég bizonytalan, valóban szeretné-e a sminktetoválást. Ekkor minden kötelezettség nélkül lehetőség van arra, hogy megbeszéljük félelmeit, aggodalmait a szemöldöktetoválással kapcsolatban. Ettől eltekintve a konzultáció és a sminktetoválás egy időpontban történik.

Konzultáció

Konzultáció

Érzéstelenítés

A bőr megtisztítását követően speciális felületi érzéstelenítő készítményt alkalmazok annak érdekében, hogy a szemöldöktetoválás valóban fájdalommentes vagy a lehető legkevésbé kellemetlen legyen. A vendég érzékenységének megfelelően 4-5 különböző típusú korszerű érzéstelenítő készítményt alkalmazok, amelyek használatával maximálisan elégedett vagyok.

Érzéstelenítés

Érzéstelenítés

A szemöldökforma megtervezése

A szemöldök formájának gondos, precíz megtervezése alapvető fontosságú az esztétikus végeredmény szempontjából. A forma kialakítása során minden esetben figyelembe veszem az arc és az eredeti szemöldök adottságait, majd pontos kiméréssel felrajzolom a várható szemöldökformát.

Előrajzolás

Előrajzolás

A szemöldök színének kiválasztása

Egyedülállóan széles, mintegy 70-féle színválasztékom és tapasztalatom biztosítja vendégeim számára az egyéniségéhez, igényeihez leginkább illő szín választását. A tökéletes árnyalat kiválasztásához általában 3-5 festékcseppet helyezek a szemöldök fölé, amely egyértelművé teszi, melyik szín választása lenne a legmegfelelőbb számára.

Szinválasztás

Szinválasztás

A szemöldöktetoválás elkészítése

Szemöldöktetoválás során az előre berajzolt formát pontosan követve színezem be a szemöldök formáját, ill. szálas szemöldök készítésekor finom, vékony szálakat húzok a felrajzolt formán belül. A szemöldöktetoválás készítése általában 1 órát vesz igénybe.

Sminktetoválás

Sminktetoválás elékészítése

Szemöldöktetoválás után

Szemöldöktetoválást követően a bőr enyhén duzzadt, kicsit pirosas, ennek mérséklése érdekében néhány percig nyugtató, hűsítő hatású borogatást alkalmazok. Minden vendégemnek ingyenesen biztosítok regenerálódást segítő, utókezelő krémet, amely alkalmazásával csökkenthető a terület enyhe húzó érzete.

Minden vendégem számára utóápoló krémet biztosítok a szemöldök tetoválást követően.

Minden vendégem számára utóápoló krémet biztosítok a szemöldök tetoválást követően.

A szemöldöktetoválást követően a szemöldök enyhén sötétebb színű, mint a végleges szín a gyógyulási folyamatok megkezdődésének következtében. Látványa ettől eltekintve sem túlságosan feltűnő, ezért a sminktetoválás elkészültével nyugodtan folytathatja napi teendőit, visszatérhet munkájához.

Kész szemöldöktetoválás

Kész szemöldöktetoválás

Problémák és megoldások a szemöldöktetoválás során

A szemöldöknek meghatározó szerepe van az arc és az egyéniség összhatása szempontjából, azonban tökéletes szemöldökkel elég kevesen rendelkezünk. Kisebb-nagyobb hiányosságok szinte mindenkinél előfordulnak, ezért a legtöbben festegetik rajzolgatják, hogy elérjék a vágyott színt és formát, ez azonban csak rövid időre nyújt és nem teljes megoldást.

A szemöldöktetoválás tökéletesen és tartósan állítja helyre a korrekcióra szoruló szemöldök formáját, színét, és szépségét.

A szemöldöktetoválás készítése számomra minden esetben egyéni és személyre szabott, de vannak tipikus esetek amelyekkel gyakran találkozom munkám során. Tapasztalatom szerint, a szemöldök szépségének helyreállításával nem csak az arc harmóniája, de a vendég magabiztossága is helyreáll.

Munkáim során minden esetben a természetes és harmonikus, az arcformához és az egyéniséghez leginkább illő szemöldöktetoválás készítésének elkötelezettje vagyok.

Az alábbi esetekben a szemöldök eredeti formája szine csak minimális javítást igényelt, de a szemöldöktetoválás által teljes harmóniába kerül az arccal.

Ezekben az esetekben a szemöldök vége hiányzott, amelyet az eredeti ív pontos követésével pótoltam, annak érdekében, hogy a a szemöldök újra teljessé váljon.

Aszimmetrikus szemöldök esetén jelentős különbség tapasztalható a bal és a jobb szemöldök formája, vastagsága és magassága között egyaránt, amit a tökéletes szimmetria kialakításával kompenzálok.

Szintén gyakori eset, amikor hiányzik a szemöldök eleje és a formája is előnytelenül elvékonyított. A szemöldöktetoválással helyreállítottam a szemöldök eredeti formáját, ezután a szemöldökszőrök könnyen visszanöveszthetők.

A túlságosan kerek szemöldök, csodálkozóvá, kíváncsi hatásúvá teszi az arcot. A lefelé ívelő szemöldökvég megemelése visszaállítja az arc harmóniáját.

Ritka, kissé világos hatású szemöldök korrigálása az eredeti szemöldökforma megtartásával, intenzívebb színezéssel.

Megoldás abban az esetben is van, amikor a szemöldök teljesen hiányzik..

Referencia kozmetika | Alakformálás