Szemöldök tetoválás

A szemöldöktetoválás készítése számunkra azt a szín és forma harmóniát jelenti, amely képes új értelmet adni a szemöldöknek, esztétikussá, harmonikussá teszi az arcot, és kiteljesíti, megfiatalítja viselője egész személyiségét. Szemöldöktetoválásaink leginkább azzal tűnek ki, hogy helyreállítják a szemöldök eredeti szépségét, természetességét, mégsem tűnnek sminktetoválásnak, „csak” ízléses, természetes hatású szemöldöknek. Munkáink során ezért a tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszünk arra, hogy minden vendégünk számára megtaláljuk az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő szemöldökszínt és szemöldökformát, és még a vendég kérésére sem készítünk el olyan munkát, amely előnytelen számára.

Szemöldök tetoválási technikáink

Sminktetováló csapatunk a legújabb, élvonalbeli és a klasszikus szemöldöktetoválási technikák elkészítésében egyedülállóan, bármilyen igényt ki tud elégíteni.

Mi mindig a legújabbat és a legjobbat kínáljuk Neked!

Mielőtt döntenél, gondold végig…

  • milyen hatást szeretnél formájában és színében elérni
  • mit szeretnél a szemöldöködön változtatni
  • mennyire fontos a tartósság

Természetesen minden esetben a Te igényeid a legfontosabbak, és a fentieket figyelembe véve teszünk javaslatot, melyik technikával tudjuk Neked a legszebb eredményt biztosítani.

Természetes hatású szálazás

Amikor csak finom hangsúlyozásra vágysz, és a természetes hatás a legfontosabb!

A szálas technikával készült szemöldöktetoválás az eredeti szemöldökszálakhoz megtévesztően hasonló vékony szálacskákból épül fel, lágy formát kialakítva a természetes szemöldöknek. Nincsenek erőteljes formák, éles kontúrvonalak, más számára nem is észrevehető, hogy tetoválástól ilyen gyönyörű a szemöldököd.
Mi a szálazott szemöldöktetoválások készítésekor közel 20(!) féle, egyéni szálrendezést alkalmazunk, hogy valóban tökéletesnek érezd, már az első pillanattól!

Klasszikus szálazás

Klasszikus szálas szemöldöktetoválás készítésekor finom, vékony szálakat tetoválunk az előre felrajzolt szemöldök formán belül, igény szerint normál vagy intenzívebb sűrítéssel. A hatás lágy, természetes hatású szemöldöktetoválás, ami szinte egybeolvad a természetes szemöldökkel, tökéletesen korrigálva annak esetleges hiányosságait.

A szálas technikával készült szemöldöktetoválás tartóssága 1-1.5 év, ezután szükséges felfrissíteni.

3D ultrarealista szálazás

Jelenleg a 3D, ultrarealista technikával készült szemöldök szálazás biztosítja a természetes szemöldök szálak jellegéhez, felépítéséhez leginkább hasonló hatást. Ennek eléréséhez speciális mikro tűkkel az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési iránya és hajlása szerint készítjük el a hiányzó szálak behúzását, ettől lesz a szemöldöktetoválás igazán egyedi jellegű. A speciális fény-árnyék effektus kialakításához több féle színű pigmentet használunk, amely tökéletesen élethű, „3D” optikai illúziót eredményez.

A 3D ultrarealista szálas szemöldöktetoválás időtartalma 1-1.5 év, ezután felfrissítést igényel.

 

 

Microblading szálazás

Kézzel készített egyedi, és különleges száltechnika, amellyel egyedülállóan vékony, a természetes szemöldökszálakba tökéletesen beleolvadó szálacskák készíthetők.

A microbladig szálazással készített szemöldöktetoválás tartóssága 1-1.5 év, ezután felfrissítést igényel.

A szemöldöktetoválások tartóssága

Mielőtt eldöntenéd, melyik szemöldöktetoválási technikát készítsük el Neked, fontos, hogy tudd, ezek különböző tartósságot jelentenek. Időben kifejezve ez az általunk készített szálazott szemöldök tetoválások esetében 1-1.5 év, satírozott szemöldök tetoválások esetében pedig 2-3 év. A szálazott szemöldöktetoválások tartóssága azért kevesebb, mert a vékony szálacskákból felépülő szemöldöktetoválásban nagyjából fele annyi pigment van, mint a satírozottban, ezért gyakrabban igényli a felfrissítést. Tovább csökkenti a tartósságot, ha a szemöldököt világos színnel készítjük, illetve a bőrtípusod zsíros, tág pórusú.

Fontos tudnod, hogy az általunk készített szálazott és satírozott szemöldöktetoválások felfrissítése esetében 20% kedvezményt biztosítunk, amennyiben 2 éven belül felkeresel minket!

Természetes és smink hatású satírozás

Amikor jobban szeretnéd hangsúlyozni a szemöldöködet, de nem ceruzával rajzolt, művi hatást szeretnél elérni!

Satírozott szemöldöktetoválás készítésekor az előre megtervezett formát pontosan követve színezzük be a szemöldököt. A hatás ebben az esetben is természetes, de intenzívebb, határozottabb, mint a szálazással készült szemöldöktetoválás esetében.

Természetes satír hatás? Púderes satír

A púderes satírozás a legújabb, és legkedveltebb satírozásai technika a vendégeink körében. Természetességét az adja, hogy a szemöldök eleje, és a teteje finom átmenettel felvilágosodik, mint a természetes szemöldök esetében.

A púderes satír tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel

Smink hatású satírozás? Klasszikus satírozás

Az általunk készített satírozott szemöldöktetoválásokra jellemző, hogy formája, színe tökéletes harmóniában van az arccal, soha nem mű, vagy mesterkélt hatású, ezért nem kell attól tartanod, hogy szigorúvá, esetleg túl karakteressé teszi az arcodat.

A smink hatású satír tartóssága 2-3 év, ezután felfrissítést igényel.

Szálazás és satírozás-Kombinált technika

A kombinált technikával készített szemöldöktetoválás ötvözi a szálazás és a satírozás előnyeit, úgy teszi hangsúlyosabbá a szemöldököt, hogy alapvetően szálazott jellegű marad, csupán a szükséges területeket hangsúlyozzuk satírozással. Ez a technika kiválóan alkalmas akkor is, amikor a szemöldök jelentősen megritkult, hiányos és a szálazás önmagában nem biztosítaná a kellő hatást.

A kombinált technika tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel.

Microshading satírozás

Egyedi, és kézzel készített satírozási technika, amellyel minden típusú satírozás elkészíthető, legyen szó púderes satírról, vagy klasszikus satírról. Microshading szemöldök tetoválásunkat azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a kézi metódusokat a gépiekkel szemben.

A microshading satírozás tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel.

Hogyan készül a szemöldöktetoválás?

Konzultáció

Minden szemöldöktetoválás előtt megkérdezzük a vendéget, milyen elképzelései, igényei vannak a szemöldöktetoválással kapcsolatban, milyen szemöldökformát, szemöldökszínt részesít előnyben. Ezek figyelembe vételével elmonduk javaslatainkat, milyen szemöldökforma, szemöldökszín és melyik sminktetoválási technika alkalmazásával tudjuk biztosítani számára a legesztétikusabb és igazán hozzá illő végeredményt. Külön konzultációt csak abban az esetben javaslunk, ha a vendég bizonytalan, valóban szeretné-e a sminktetoválást. Ekkor minden kötelezettség nélkül lehetőség van arra, hogy megbeszéljük félelmeit, aggodalmait a szemöldöktetoválással kapcsolatban. Ettől eltekintve a konzultáció és a sminktetoválás egy időpontban történik.

Érzéstelenítés

A bőr megtisztítását követően speciális felületi előérzéstelenítő krémet, ill. egy legújabb generációs tapaszt alkalmazunk annak érdekében, hogy a szemöldöktetoválás valóban fájdalommentes, vagy a lehető legkevésbé kellemetlen legyen. Minimális kellemetlenséget csak a szemöldöktetoválás elején 1-2 percig érezhetsz, ezután a már kissé nyitott bőrfelszínen keresztül az érzéstelenítő készítmény még könnyebben bejut a bőrbe, gyakorlatilag teljes érzésvesztést okozva. Ezután a vendégek 99%-a nem is érzi, hogy közben dolgozunk.

Szemöldöktetoválás megkezdése előtt minden esetben nyilatkoznod szükséges arról, van-e a valamilyen érzékenységet az érzéstelenítő készítményekkel kapcsolatban!

A szemöldökforma megtervezése

A szemöldök formájának gondos, precíz megtervezése alapvető fontosságú az esztétikus végeredmény szempontjából. A forma kialakítása során minden esetben figyelembe vesszük az arc és az eredeti szemöldök adottságait, majd pontos kiméréssel felrajzoljuk a várható szemöldökformát. Garanciát vállalunk arra, hogy a berajzolt forma és a végeredmény megegyezik!

A szemöldök színének kiválasztása

Egyedülállóan széles, mintegy 100-féle színválasztékunk és tapasztalatunk biztosítja vendégeink számára az egyéniségéhez, igényeihez leginkább illő szín választását. A tökéletes árnyalat kiválasztásához általában 3-5 festékcseppet helyezünk a szemöldök fölé, amely egyértelművé teszi, melyik szín választása lenne a legmegfelelőbb számodra.

A szemöldöktetoválás elkészítése

Szemöldöktetoválás során az előre berajzolt formát pontosan követve színezzük be a szemöldök formáját, ill. szálas szemöldök készítésekor finom, vékony szálakat húzunk a felrajzolt formán belül. A szemöldöktetoválás készítése általában 1 órát vesz igénybe.

Szemöldöktetoválás után közvetlenül

Szemöldöktetoválást követően a bőr enyhén duzzadt, kicsit piros, ennek mérséklése érdekében néhány percig nyugtató, hűsítő hatású borogatást alkalmazunk. Minden vendégünknek ingyenesen biztosítunk regenerálódást segítő, utókezelő krémet, amely alkalmazásával csökkenthető a terület enyhe húzó érzete, és gyorsabb regenerálódása.

A szemöldöktetoválást követően a szemöldök enyhén sötétebb színű, mint a végleges szín a gyógyulási folyamatok megkezdődésének következtében. Látványa ettől eltekintve sem túlságosan feltűnő, ezért a sminktetoválás elkészültével nyugodtan folytathatod napi teendőidet, visszatérhetsz munkádhoz.