Műszempilla

Hosszabb, dúsabb műszempillák, profi oktatóktól egy gyönyörű szalonban.

Válassz műszempilla technikáink közül igényeidnek megfelelően!

Melyik fajta műszempillát válasszam?

Legyen szó 1D, 2D vagy Multi D (Volume) műszempilla építésről, biztos lehetsz benne, hogy az általunk készített munkák minden esetben esztétikusak, tökéletesen precízen megépítettek és hosszú ideig tartanak.

Garancia szempilla hosszabbításaink minőségére (Garantáljuk, hogy a szempilla hosszabbítás minőségével elégedett leszel)

1 D műszempillák

Az 1D műszempilla építés során 1 természetes szempilla szálra 1 szál műszempillát ragasztunk fel. Szempillád ezáltal látványosan hosszabb, dúsabb lesz, de megőrzi a természetes hatást. Az 1D műszempillát neked ajánljuk, ha azt szeretnéd, hogy irigyeljék pilláidat, de ne vegyék észre, hogy műszempillád van.

2D műszempillák

A 2D műszempilla építés során 1 saját szempillára 2 szál műszempillát ragasztunk. A hatás mindenképpen dúsabb lesz, mint az 1D technikánál, de a felragasztott szálak mennyiségétől függően lehet természetes, de feltűnőbb hatást is elérni.

A 2D műszempilla építést hívják még duplázós technikának is, utalva a szálak mennyiségére. Ebben az esetben könnyített pillákat használunk, hogy ne terhelje meg a saját szempillákat.

Multi D műszempillák

A Multi D műszempilla építés során 1 saját műszempilla szálra 3-4-5-6 szál műszempillát ragasztunk fel. Ezzel a technikával egy fantasztikusan dús, extra látványos hatást érünk el, aminek igazi különlegessége, hogy mégis természetes megjelenésű a különböző hosszúságú pillák alkalmazásával.

A Multi D műszempilla építést Volume technikának is nevezik. Ennél a technikánál ultra könnyített pillákat használunk, hogy a lehető legkevésbé terhelje meg a saját szempillákat.

Kérdéseid vannak? Megválaszoljuk őket!

Az első lépés a konzultáció. A konzultáció az első műszempilla építés előtt, de egy alkalmon belül történik. A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezzünk fel, illetve mennyire dús hatást szeretnénk elérni.

Választhatsz 1D, 2D és Multi D (volume) hatású műszempillát, attól függően, mennyire dús hatást szeretnénk elérni.
A szempillák és a szemkörnyék alapos letisztítása után, mindkét szemedre felhelyezzük a korszerű hidratáló és nyugtató hatású alátéteket, amelyek megakadályozzák, hogy az alsó és felső szempillasor összeragadjon a ragasztás során. A természetes szempillák közül csipesz segítségével mindig kiválasztunk egy szálat, melyre speciális ragasztóval illesztjük a műpillát, ezzel elkerülve az összetapadást.


Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, a minél természetesebb hatás elérése érdekében, így a műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja és dúsítja. A szempilla hosszabbítás víz, izzadság és könnyálló. Zuhanyozhatsz, úszhatsz, sportolhatsz vele és még alvás közben sem sérül. Kérésedre bármikor könnyen eltávolítható. Amennyiben nagyon szőkék a saját pilláid, érdemes tartós festékkel néhány nappal előtte befestetni.

 • ne érje víz, gőz a pilláidat
 • ne menj fürdőbe, szoláriumba, szaunába, a forró levegő és a gőz a későbbiekben is rövidíti a műpilláid élettartamát
 • ne sírj, ne érje nedvesség 
 • ne sminkelj
 • ne dörzsöld, ne húzogasd az új pilláidat.
 • fontos a szempillák karbantartása: a kozmetikustól kapott kis kefével minden nap óvatosan fésüld át a szempilláidat!
 • ne használj olajos sminklemosót!
 • óvatosan távolítsd el a sminked!
 • fontos a higiénia, érheti víz a szemedet, tehát meg is tudod mosni minden nap.
 • ne használj vízálló szempillaspirált!

Az általunk megépített műszempillák rendkívül tartósak, de bizonyos időközönként tölteni szükséges őket, mert:

 • a műszempillákat a természetes pillaszálakra ragasztjuk és azok természetes kihullása következtében a műszempillasor megritkul
 • a természetes pillák, rajtuk a műszempilák egyszerűen lenőnek
 • a ragasztó egy bizonyos idő után elenged

A műszempillák töltését általában a felhelyezést követő 2-5 hét között javasoljuk. A töltések közötti időt jelentősen befolyásolja:

 • mennyire tartod be az utóápolási javaslatokat
 • mennyire vannak természetes pilláid túlterhelve


A műszempilla töltése általában 1-1.5 óra 1D,2D, Multi D függvényében.

Bizonyos mennyiségű szempilla kihullása esetén már nem áll módunkban tölteni, ekkor új szempillasor felhelyezése szükséges. Amennyiben nem szeretnéd a továbbiakban a műszempillát viselni, kérésedre bármikor leoldjuk, vagy egyszerűen hagyod lenőni.

Szalonunk egyedülálló módon, mintegy 150 féle különböző műszempilla választékkal rendelkezik és felhasználásukat több szempont alapján választjuk meg:

 • egyéni igényeid
 • saját pilláid terhelhetősége
 • saját pilláid íve


Ezek alapján teszünk javaslatot, milyen hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla felhelyezésével tudjuk a legszebb eredményt elérni. Természetesen kis különbségek lehetségesek, de sohasem javasoljuk saját pilláid túlterhelését, mert ez a pilláid idő előtti kihullását és megritkulását eredményezheti. Szintén nem tudunk nagyon egyenes szempillákra nagyon íves műszempillákat ragasztani, mert a műszempilla ekkor csak kis felületen tud csak odaragadni, ami szintén a műszempillák gyors kiesését okozza.

Helyes felhelyezési technika és műszempilla választás esetében nem kell tartanod saját pilláid elvékonyodásától, esetleg kihullásától. Szempilla építő kozmetikusunk gondosan mérlegel és tesz javaslatot, milyen hosszú, vastag és számú műszempilla az, ami nem terheli túl a saját pilláidat. Túlterhelés esetén  helyes felhelyezési technikával vagy a felhelyezés szüneteltetésével rövid időn belül regenerálódik a saját pillád.

A szempilla hosszabbítás során a ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimális. Fokozott érzékenység esetén azonban előfordulhat, hogy érzékennyé válsz a ragasztóra. Ekkor az applikálást követően megduzzad a szemed, piros lesz, szúró érzést tapasztalsz vagy folyamatosan könnyezik.  Ezek a tünetek már másnap, de a folyamatos felhelyezés miatt évekkel később is előfordulhatnak. Ebben az esetben gyere vissza hozzánk és azonnal leoldjuk a műszempillákat. A tünetek általában 1-2 napon belül megszűnnek.

Bejelentkezés