Ecuri Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció kezelés

kivételes hatékonyság a hajhullás megállításában

bizonyítottan erősebb, vastagabb, élénkebb hajszálak

biztonságos, természetes alternatíva

gyors, látványos eredmények

biztonságos, természetes alternatíva

nincs kellemetlenség, felépülési idő

A kezelések eredményességét rengeteg elégedett és hálás vendég igazolja!

Az Ecuri Stem Cell őssejtes haj- és szemöldök regeneráló kezelés egy egészen egyedülállóan hatékony és biztonságos alternatíva a hajhullás megállítására, valamint a haj, és a szemöldök szálak visszanövesztésére.

Mindezt teljesen természetes, alternatív módon, növényi hatóanyagok segítségével. 

A kezelés hatására:

Kezd el a kezeléseket, mert minél előbb megkezdődik a még élő őssejtek aktiválása, annál több hajszál képződik!

Szemöldök szálak kezelése

Az Ecuri Stem Cell őssejt-aktiváló kezelés ugyanolyan eredményes a megritkult, kihullott szemöldökszőrök esetében is, néhány kezelést követően a hiányzó szőrszálak visszanőnek és a szemöldök látványosan besűrűsödik.

Hogyan történik az Ecuri  Stem Cell őssejtes haj és szemöldök kezelés?

Az őssejtes hajkezeléseket szalonunkban kimagasló szakértelemmel, és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Minden vendég esetén problémája egyedi, ezért kezeléseink is személyre szabottak.

A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol a problémáidat, kérdéseidet meghallgatva, és azokat elemezve teszünk javaslatot a megfelelő kezelésre. Szintén a konzultáció alkalmával tájékoztatunk a legfontosabb tudnivalókról, valamint az utóápolási teendőkről.

1

A kezelés során a speciális növényi hatóanyag koktélt sminktetováló készülék segítségével juttatjuk a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymák közelébe.

2

A kezelést nagyon finoman, felszínesen végezzük, ezért fájdalmat egyáltalán nem, kellemetlen érzetet is csak mérsékelten érezhetsz. Igény esetén előzetes felületi érzéstelenítést is alkalmazhatunk.

3

A kezelést követően enyhe pirosság, meleg érzet előfordulhat a fejbőrön, ezek a tünetek általában fél órán belül teljesen megszűnnek.

4

A kezelést követően folytathatod napi tevékenységeidet, de néhány napig víz nem érheti a kezelt területet, és kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket (sportolás, szauna,stb.).

5

A kezelés időtartalma konzultációval kb. 1 óra.

Az őssejtes kezelésekből 3 alkalmas kúrát ajánlunk igénybe venni, 1 hónap szünetet tartva az alkalmak között. A hajhullás általában már az első alkalmat követően megszűnik, de a fenntartása, illetve a hajszálak megerősödése érdekében 3 alkalom szükséges.

Az Ecuri Stem Cell kezelésekkel elért eredmény lenyűgöző és megnyugtató mindazok számára, akik már kipróbálták. A hatás viszonylag hosszú távú, azonban nem egy életre szól. Az eredmény fenntartása érdekében ajánljuk, hogy a kúrát fél évente ismételd meg, mert általában ennyi idő alatt kiürülnek a hatóanyagok a fejbőrből, és a hajhullás, ha nem is ugyanabban a mértékben, de ismét elkezdődhet.

Évek óta fennálló teljes kopaszság, foltos kopaszság esetén már nincsenek életképes hajhagymák, így nem találunk működésre késztethető őssejteket sem, ezért ezekben az esetekben nem javasolt a haj őssejtes kezelése.

Ilyenkor a hajbeültetés, vagy a szakembereink által végzett professzionális MHP fejbőrtetoválás a legjobb megoldás, mellyel az áttetsző fejbőr gyorsan és látványosan besűríthető. 

Zavar a fejbőröd átlátszósága, azonnali és látványos eredményt szeretnél?

Válaszd Ecuri stem cell kezelés + MHP Fejbőrtetoválást!

Ecuri stem cell kezelés

Az Ecuri Stem Cell őssejtes hajkezeléseket, és a fejbőrpigmentációt egymással párhuzamosan is lehet végezni, amennyiben gyors, látványos és tartós eredményt egyszerre szeretnél elérni.

Az őssejtes hajkezelés rövid időn belül megszünteti a hajhullást, azonban a haj megerősödéséhez, sűrűsödéséhez néhány hónapra szükség van. Amennyiben 
hamarabb szeretnél látványos eredményt elérni, az MHP fejbőrtetoválást ajánljuk neked! Ez a legtökéletesebb megoldás a haj optikai sűrítésére és az átlátszó fejbőr láthatóságának megszüntetésére. A fejbőrtetoválással apró, pontszerű formában pigmentet juttatunk az elvékonyodott hajszálak közötti világos fejbőrbe, megszüntetve ezzel a fejbőr láthatóságát. A fejbőrtetoválás egy teljesen valósághű, mások által természetes hajsűrűségnek vélt, természetes látványt biztosít.

MHP fejbőrtetoválás

A nagymúltú, hajpigmentációs kezelésekben nemzetközileg elismert Ecuri cég kifejlesztett egy különleges és páratlanul hatékony módszert a hajhullás és hajritkulás problémájának megoldására, ez a Stem Cell őssejtes haj-és szemöldökregeneráció technológia.

A módszer sikere azon a bizonyított tényen alapul, hogy külső segítséggel hatással tudunk lenni a fejbőrben lévő őssejtekre, aktiválni, szükség esetén regenerálni tudjuk azokat, pozitívan hatva ezáltal a hajhullás és a hajritkulás problémájára. Az Stem Cell őssejtes kezelés során növekedési faktorokat juttatunk a fejbőr epidermális rétegébe, pontosan abba a rétegbe, ahol a hajhagymák elhelyezkednek.

Miért van szükség növekedési faktorokra? A növekedési faktorok olyan természetes anyagok, amelyek stimulálják a sejtek, őssejtek növekedését, biztosítják a sejtosztódást. Ezek az anyagok aktiválják a sejt differrenciálódást, ezáltal felgyorsítják, regenerálják a sejtek, őssejtek működését, hatékonyságát. A növekedési faktorok bejuttatásával tehát regeneráljuk, aktiváljuk a hajhagymák működését, egyben helyreállítjuk a sejtek közötti kommunikációt.

A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, ill. megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élénkebbek lesznek. Néhány hét múlva a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik, és az addig áttetsző fejbőr már alig lesz látható.

A Stem Cell kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sokan panaszkodnak szemöldökük megritkulására, szőrhiány kialakulására. Számukra az őssejtes szemöldökregerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, visszaadva a szemöldök eredeti sűrűségét, megjelenését.

A DHT hormonról

A hajhullást, és hajritkulást nők és a férfiak szervezetében egyaránt hormonegyensúly problémák is okozhatják, elsősorban egyéni érzékenység a DHT hormon jelenlétére, megnövekedett mennyiségére.

A DHT hormon blokkolása azért létfontosságú, mert a hajhullásban szenvedőknél a szőrtüszők fokozottan érzékenyek a hormon jelenlétére, és kezelés nélkül a hajszálak rövid időn elvékonyodnak, elsorvadnak, majd néhány éven belül részleges, vagy teljes kopaszság alakul ki.

Az őssejtes hajkezelés esetében ezért javasoljuk vendégeinknek olyan táplálékkiegészítő tabletta szedését, ill. spray használatát, amelyek növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékonyan képesek a DHT hormon működését meggátolni.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, az Ecuri Stem Cells Activation Lotion és a DHT Blocker napi használatát, kiegészítő, otthoni ápolásként.

Az otthoni ápolók használata rendkívül fontos a szalon kezelések során elért eredmények hatásának fokozására és fenntartására.

Bejelentkezés