Sminktetoválás

Sminktetoválás esztétikusan, kifinomultan, profi oktatóktól egy gyönyörű szalonban.

Legújabb, élvonalbeli technikák

Esztétikus, kifinomult munkák

Maximális precizitás

Tapasztalt, elhivatott szakemberek

Legújabb generációs sminktetováló készülék

Minden igényt kielégítő pigmentszínek

Ingyenes korrekció

Gyönyörű szalon

Válassz sminktetoválásaink közül!

Szemöldök tetoválás
Szemhéj tetoválás
Száj tetoválás
Fejbőr tetoválás
Orvosi sminktetoválás
Sminktetoválások eltávolítása/halványítása
Sminktetoválások javítása
Fájdalommentes sminktetoválás

Garancia sminktetoválásaink minőségére

Tudás, sok éves gyakorlat

Sminktetováló szakembereink közel 20 éves sminktetováló szakmai tapasztalattal és az átlagos sminktetováló szakemberekénél jóval magasabb tudással rendelkeznek, mivel trénerként saját sminktetováló márkánk a Permanent System hazai oktatásában vesznek részt, hozzásegítve más kozmetikus szakembereket is sminktetováló tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.

Annak érdekében, hogy a legújabb sminktetoválási technikákat naprakészen biztosítani tudjuk vendégeinknek, számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián vesznek részt.

Legújabb innovációs sminktetováló készülékünk

Saját sminktetováló tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy precíz, minőségi sminktetoválást csak a legkorszerűbb, minőségi elvárásoknak megfelelő készülékkel lehet végezni. Ezért választottuk a Medical Beauty Pearl készüléket, amely biztosítja számunkra azokat a magas technikai elvárásokat, amelyek sminktetoválásaink tökéletes elkészítéséhez szükségesek.

A Medical Beauty Pearl mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik, az általunk eddig használt készülékek közül a legprecízebben dolgozik.

A pigmentet egyenletesen adagolja a bőrbe, ezért a gyógyult munkáink egyenletesen színezettek, kifogástalanul szépen megmaradnak a bőrben.

A készülékre jellemző, hogy csak a bőr legfelső rétegében dolgozik, ahol még nincsenek fájdalomérzékelő idegvégződések, ezáltal a lehető legkisebb traumát okozzák a bőrnek és egyáltalán nem, vagy a lehető legkevesebb kellemetlen érzetet vendégeinknek. A technológia kifinomultsága végett, különösen szemöldöktetoválás készítésekor vendégeink többsége semmilyen fájdalmat nem érez. Ez különösen fontos számunkra, hiszen vendégeink komfortérzete elsődleges szempont munkáink során.

A microblading, microshading kézműves sminktetoválásokat egy kézi, un. „toll” eszköz használatával végezzük.

Pigmentjeink

Sminktetoválásainkhoz egyedülálló módon, mintegy 200 – féle különböző festékszín választását tesszük lehetővé vendégeink számára, a visszafogott, természetes árnyalatoktól egészen az intenzívebb, karakteresebb színekig mindenki számára megtalálva a legtökéletesebb árnyalatot. A legújabb fejlesztésű pigmentekkel dolgozunk, melyekkel gyorsabban és minőségibb sminktetoválásokat tudunk készíteni.

Pigmentjeink mindegyike bevizsgált, a neves Dermatest: „Excellent” minőségbiztosítással rendelkeznek, és hosszú évek gyakorlata alatt soha nem okoztak allergiás reakciót, érzékenységet.