Fejbőr tetoválás

Mit garantálunk neked a fejbőrtetoválással?

Sminktetováló csapatunk a legújabb, élvonalbeli MHP technikákkal és speciális, organikus pigmentekkel készíti a fejbőrtetoválásokat. Egyedülállóan, minden igényedet meg tudja valósítani!

MHP fejbőrtetoválás

A professzionális minőséget képviselő Mikro Haj Pigmentációs kezelésünk tökéletes és hosszú távú esztétikai megoldást jelent a hajhullás, hajritkulás következtében kialakult átlátszó fejbőr, kopaszodás következtében kialakult kellemetlen látvány kezelésére.
Ez az egyedi procedúra a hajritkulás, kopaszodás bármelyik fázisánál, bármelyik életszakaszban alkalmazható, és nőknek, férfiaknak egyaránt jól áll. 

Ezzel a technikával megvalósítjuk a hajszálak, hajhagymák tökéletesen valósághű megjelenését a fejbőrön, és egy megfizethető, legfőképp természetes alternatívát kínálunk az eredeti haj látszatának, sűrűségének helyreállítására. 

A Mikro Haj Pigmentáló tetoválás minden olyan esetben ajánlott, amikor a hajhullás, és/vagy a hajszálak elvékonyodása következtében a fejbőrön kisebb-nagyobb, ritkás, kopasz foltok alakultak ki vagy a fejbőr már teljesen kopasz.

Mikro Haj Pigmentáció (MHP) - garancia a legmagasabb fejbőrtetoválás minőségre

Szalonunk hajpigmentációs specialistái a Micro Haj Pigmentáció (MHP), technikával dolgoznak, amely egy komplex fejbőr pigmentálási metódus, és nem egy átlagos fejbőrtetoválás. Ez egy nagyon kifinomult, világszerte elismert, és hosszú évek óta alkalmazott eljárás, amely bárkinek képes segíteni a kopaszodással, hajvesztéssel járó esztétikai problémák legkiválóbb megoldásában

A Mikro Haj Pigmentáció technika a hajkezelésekben, és a fejbőrtetoválásban nemzetközileg is elismert Ecuri Cosmetics holland cég fejlesztése, amelyet a világ számos országában alkalmaznak, több hazánkban is jól ismert sztár fejbőrtetoválása is ezzel a módszerrel készült.

A legmagasabb minőséget képviselő, német és holland tudósok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően kifejlesztett, orvos-kozmetikai készülékekkel, egyedi gyártású, innovatív pigmentekkel dolgozunk, hogy a lehető legtökéletesebb esztétikai eredményt nyújtsuk vendégeink számára.

Szalonunkban kiválóan képzett és felkészült, sok éves fejbőrtetoválási tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező hajspecialista szakemberek készítik a fejbőr pigmentációs kezeléseket. Szakembereink nemcsak napi szinten végzik a Mikro Haj Pigmentációt, hanem az Ecuri cég felkérésére és bizalmára alapozva, oktatják is azt más sminktetováló szakembereknek.

Mindig a legújabb és a legjobb fejbőrtetoválási technikát kínáljuk neked, válassz a lehetőségek közül!

Válassz a lehetőségek közül!

Tökéletesen élethű, borosta hatás.

Nagyon természetes megjelenés, mások észre sem veszik, hogy tetoválás.

A borosta hatású fejbőrtetoválás során célunk, hogy 1-2 mm-es, borosta hatást hozzunk létre a kopasz fejbőrön, megszüntetve a teljes kopaszság látványát. Minden olyan esetben ajánljuk ezt a kezelést, amikor a fejbőrön kisebb-nagyobb kopasz foltok, esetleg teljes kopaszság alakult ki és a haj visszanövése már nem várható.

A borosta hatású fejbőrtetoválás elkészítési ideje1-6 óra, a terület nagyságától függően. Nagyobb terület kezelése esetén a hosszabb kezelési idő miatt több alkalom is szükséges lehet.

A borosta hatású fejbőr tartóssága: 3-5 év.

Tökéletesen élethű, hajsűrítő hatás.

Nagyon természetes megjelenés, amely belesimul a hajszálak tövéhez.

A hajsűrítő tetoválással optikailag sűrűbbé tesszük a hajtövet és jelentősen javítjuk/megszüntetjük a ritka, kevés haj által okozott az átlátszó fejbőr kellemetlen látványát. Minden olyan esetben ajánljuk ezt a kezelést, amikor a hajszálak elvékonyodása és/vagy kihullása következtében a fejbőr áttetszővé válik és a haj visszanövése már nem várható.

A hajsűrítő fejbőrtetoválás elkészítési ideje1-4 óra, a kezelt terület nagyságától függően. Nagyobb terület kezelése esetén a hosszabb kezelési idő miatt több alkalom is szükséges lehet.

A hajsűrítő tetoválás tartóssága: 3-5 év.

Hogyan történik a fejbőrtetoválás?

Konzultáció

Minden sminktetoválást megelőz egy konzultáció, ami a sminktetoválással egy alkalmon belül, egyidőben, de mindenképpen előtte történik. Külön konzultációs alkalmat csak akkor szoktunk javasolni, amennyiben bizonytalan vagy abban szeretnéd-e a sminktetoválást és hogyan állna neked. A konzultáció során igényeidet, kérdéseidet meghallgatva, és a meglévő problémát elemezve teszünk javaslatot a megfelelő fejbőrpigmentációs kezelésre.

1

Előrajzolás

A borosta hatású fejbőrtetoválás készítésekor előre megtervezzük, majd előrajzoljuk a tetoválás vonalát.

2

A pigmentszín kiválasztása

A pigment színét a meglévő haj színéhez, kopasz fejbőr esetén a bőr és a szem színéhez igazítjuk, hogy a legtermészetesebb hatást tudjuk létrehozni.

3

A fejbőrtetoválás elkészítése

Az MHP eljárások során speciális, fejbőrpigmentációhoz kifejlesztett pigmentet juttatunk a fejbőrbe, sminktetováló készülék segítségével. A kezelést felületi érzéstelenítés mellett végezzük, ezért fájdalmat egyáltalán nem, esetleg mérsékelt kellemetlen érzést érezhetsz.

4

Elő-és utóápolási tanácsok

Fejbőrtetoválás előtt

Fejbőrtetoválás után

Korrekció és felfrissítés

Felfrissítés

A fejbőrtetoválást követően szükség van, un. korrekcióra, mert a betetovált pigment egy része kilökődhet a bőrből, ezáltal kisebb hiányosságok, világosabb részek keletkezhetnek. A korrekció során lehetőség van arra is, hogy szükség esetén kicsit sűrűbbé, vagy intenzívebb színűvé tegyük a fejbőrtetoválást. a korrekcióra a tetoválást követő 1-3 hónapon belül kerülhet sor.

Felfrissítés

A fejbőrtetoválások általában 3-5 éven belül elhalványodnak, kikopnak a fejbőrből. Annak érdekében, hogy újra az eredeti szépségű legyen fel kell frissíteni, vagyis újra kell tetoválni.
Fontos tudnod, hogy az általunk készített fejbőrtetoválások felfrissítése esetében 10% kedvezményt biztosítunk!

Bejelentkezés