Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválással kényelmesebbé válik az életed, mert:

Mit garantálunk neked a szemöldök tetoválással?

Mielőtt döntenél, gondold végig…

Természetesen minden esetben a Te igényeid a legfontosabbak, és a fentieket figyelembe véve teszünk javaslatot, melyik technikával tudjuk neked a legszebb eredményt biztosítani.

Mi mindig a legújabb és a legjobb szemöldök tetoválási technikát kínáljuk neked!

Válassz a lehetőségek közül!

A 3D extra természetes szemöldök szálazás során mikro tűmodulokat használunk, ezáltal rendkívül vékony tetovált szálacskákat tudunk készíteni. A szálacskákat az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési irányához és hajlásához igazítjuk ettől fogy a későbbiekben szinte láthatatlanul belesimulni. Az igazán élethű, 3D színhatás eléréséhez különböző színmélységű pigment színeket használunk. Mindez megszólalásig természetes szemöldök hatást eredményez.

 • a legtermészetesebb hatású szálazás, mások észre sem veszik, hogy tetoválásod van
 • vékony, lágyan ívelő szálacskák, melyek az eredeti szemöldök szálaid közé teljesen belesimulnak
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját
 • intenzívebbé teszi a szemöldököd színét


A 3D ultrarealista szálas szemöldöktetoválás időtartalma 1-2 év, ezután felfrissítést igényel.

A púderes satírozás természetességét az adja, hogy a szemöldök eleje, és a teteje finom átmenettel felvilágosodik, mint a természetes szemöldök esetében, mentes a határozott kontúrvonaltól és a pigment áttetsző, púderes formában jelenik meg a bőrben. Ez egy új és vendégeink körében nagyon kedvelt szemöldök satírozási technika.

 • a legtermészetesebb hatású satírozás, mások észre sem veszik, hogy tetoválás
 • a természetes szemöldöknek színhatásának megfelelő, elöl és felül világosabb színhatás
 • finom, púderes satír hatás
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját
 • intenzívebbé teszi a szemöldököd színét
 • éles kontúroktól teljesen mentes


A 3D púderes satír tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel

A kombinált technikával készített szemöldöktetoválás ötvözi a szálazás és a satírozás előnyeit, úgy teszi hangsúlyosabbá a szemöldököt, hogy alapvetően szálazott jellegű marad, csupán a szükséges területeket hangsúlyozzuk púderes satírozással. Ez a technika kiválóan alkalmas akkor is, amikor a szemöldök jelentősen megritkult, hiányos és a szálazás önmagában nem biztosítaná a kellő hatást.

 • ötvözi a szálazást és a satírozást, mivel a szemöldök eleje szálazás, de a „teste” púderes satírozás
 • természetes hatással teszi hangsúlyosabbá a szemöldöködet
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját
 • intenzívebbé teszi a szemöldököd színét
 • éles kontúroktól teljesen mentes


A szálazás+púderes satírozás technika tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel.

A finom hatású satíros szemöldök tetoválás készítésekor a szemöldök kontúrját és formáját mérsékelten hangsúlyozzuk, ezáltal egy természetes, de mégis intenzívebb szemöldök hatást érünk el.

 • mérsékelten intenzív hatás
 • finoman hangsúlyozott szemöldök szín és forma
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját
 • a szemöldök körvonala mérsékelten hangsúlyos


A finom hatású satírozás tartóssága 1.5-2 év, ezután felfrissítést igényel.

A smink hatású satírozás a legintenzívebb hatású szemöldök tetoválás, ami a leginkább kiemeli a szemöldök színét és formáját. Nagyon szép, előkelő hatású és a lehosszabb ideig marad meg a bőrben.

 • a legintenzívebb, sminkszerű hatás
 • erősebben hangsúlyozott szemöldök szín és forma
 • a szemöldök körvonala hangsúlyos
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját


A smink hatású satírozás tartóssága 1.5-3 év, ezután felfrissítést igényel.

Az anti-aging szemöldök tetoválással az arcod éveket tud fiatalodni, mert visszaemeljük/megemeljük a szemöldököd helyzetét, kipótoljuk hiányosságait és hangsúlyozzuk a színét, ezáltal a megereszkedés jelei eltűnnek, tekinteted ismét kinyílik. Az anti-aging szemöldök tetoválást bármelyik szemöldök tetoválási technikával el tudjuk készíteni számodra.

 • jelentős arcfiatalító hatás
 • lifting hatás a szem és szemöldök területén
 • kinyitja, helyreállítja a tekintetet
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját


Az anti-aging szemöldök tetoválás tartóssága 1.5-3 év.

Kézműves szemöldök tetoválási technikáink a szemöldök szálazáshoz a microblading, a szemöldök satírozáshoz a microshading technika. A két technikát természetesen kombinálni is tudjuk egymással. A kézműves technikával készített szemöldök tetoválás hatása rendkívül finom, visszafogott.

 • leglágyabb hatás
 • legvékonyabb, lágyan ívelő szálacskák
 • legfinomabb, áttetsző satír hatás
 • tökéletesen kiegészíti és javítja az eredeti szemöldököd formáját


A microblading, microshading szemöldök tetoválások tartóssága 1-2 év.

Szemöldök tetoválás folyamata

Konzultáció

Szemöldöktetoválás előtt megkérdezünk,

 • milyen elképzeléseid, igényeid vannak a szemöldöktetoválással kapcsolatban,
 • milyen szemöldökformát, szemöldökszínt részesítesz előnyben,
 • mi a problémád a szemöldököddel.


Ezeket figyelembe véve elmondjuk javaslatainkat,

 • milyen szemöldökforma, szemöldökszín,
 • melyik sminktetoválási technika alkalmazása
  biztosítja számodra a legesztétikusabb és igazán hozzád illő végeredményt.


Külön konzultációt csak abban az esetben javaslunk, ha bizonytalan vagy, valóban szeretnéd-e a sminktetoválást. Ekkor minden kötelezettség nélkül lehetőség van arra, hogy megbeszéljük kétségeidet, aggodalmaidat a szemöldöktetoválással kapcsolatban. Ettől eltekintve a konzultáció és a sminktetoválás egy időpontban történik és mindenképpen a szemöldöktetoválás előtt.

1

A szemöldökforma megtervezése

A szemöldök formájának gondos, precíz megtervezése alapvető fontosságú az esztétikus végeredmény szempontjából. A forma kialakítása során minden esetben figyelembe vesszük az arc és az eredeti szemöldök adottságait, majd pontos kiméréssel felrajzoljuk a várható szemöldökformát.

Garanciát vállalunk arra, hogy a berajzolt forma és a végeredmény megegyezik!

2

A szemöldök színének kiválasztása

Egyedülállóan széles, mintegy 200-féle pigmentszín választékunk és tapasztalatunk biztosítja számodra az egyéniségedhez, igényeidhez leginkább illő szemöldök szín választását. A tökéletes árnyalat kiválasztásához általában 3-5 festékcseppet helyezünk a szemöldököd fölé, amely egyértelművé teszi, melyik szín választása lenne a legmegfelelőbb számodra.

3

Érzéstelenítés

Számunkra kiemelten fontos, hogy szemöldöktetoválás valóban fájdalommentes, vagy a lehető legkevésbé kellemetlen legyen számodra, ezért előérzéstelenítő krémet, tapaszt alkalmazunk a sminktetoválás megkezdése előtt. Minimális kellemetlenséget esetleg csak a szemöldöktetoválás elején 1-2 percig érezhetsz, ezután a már kissé nyitott bőrfelszínen keresztül az érzéstelenítő készítmény még könnyebben bejut a bőrbe, gyakorlatilag teljes érzésvesztést okozva. Ezután a vendégek 99%-a nem is érzi, hogy közben dolgozunk.

Szemöldöktetoválás megkezdése előtt minden esetben nyilatkoznod szükséges arról, van-e a valamilyen érzékenységet az érzéstelenítő készítményekkel kapcsolatban!

4

A pigment betetoválása

Szemöldöktetoválás során az előre berajzolt formát pontosan követve, a szintén előre választott pigment színnel és sminktetováló technikával betetováljuk a bőrbe. A munkához általában sminktetováló készüléket vagy kézi, toll eszközt használunk.

5

Szemöldöktetoválás után közvetlenül

Szemöldöktetoválást követően a bőr enyhén duzzadt, kicsit piros, ennek mérséklése érdekében néhány percig nyugtató, hűsítő hatású borogatást alkalmazunk. Minden vendégünknek ingyenesen biztosítunk regenerálódást segítő, utókezelő krémet, amely alkalmazásával csökkenthető a terület enyhe húzó érzete, és gyorsabb a regenerálódása.

A szemöldöktetoválást követően a szemöldök enyhén sötétebb színű, mint a végleges szín a gyógyulási folyamatok megkezdődésének következtében. Látványa ettől eltekintve sem túlságosan feltűnő, ezért a sminktetoválás elkészültével nyugodtan folytathatod napi teendőidet, visszatérhetsz munkádhoz.

6

Korrekció, felfrissítés

Korrekció

A szemöldök tetoválás után szükség van, un. korrekcióra, mert a betetovált pigment egy része kilökődhet a bőrből, ezáltal kisebb hiányosságok, halványabb részek keletkezhetnek. A korrekció során lehetőség van arra is, hogy egy picit módosítsunk a szemöldököd formáján, esetleg erősítsük a színét. A korrekcióra a tetoválást követően 1-3 hónapon belül kerülhet sor.

A nálunk készült sminktetoválások korrekciója határidőn belül ingyenes.

Felfrissítés

A szemöldök tetoválások 1.5-3 éven belül kikopnak a bőrből. Annak érdekében, hogy szemöldök tetoválásod megint a régi legyen, fel kell frissíteni, vagyis újra kell tetoválni.

A szemöldöktetoválások tartóssága

A szemöldök tetoválási technikák eldöntése előtt fontos tudnod, hogy a különböző technikák eltérő ideig maradnak a bőrben:

 • szálazott szemöldök tetoválás 1-2 év
 • satírozott szemöldök tetoválás 2-3 év


A szálazott szemöldöktetoválások tartóssága azért kevesebb, mert a vékony szálacskákból felépülő szemöldöktetoválásban nagyjából fele annyi pigment van, mint a satírozottban, ezért gyakrabban igényli a felfrissítést.

Tovább csökkenti a tartósságot, ha a szemöldöködet világos színnel készítjük, illetve a bőrtípusod zsíros, tág pórusú.

Fontos tudnod, hogy az általunk készített szálazott és satírozott szemöldöktetoválások felfrissítése esetében 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben 2 éven belül felkeresel minket!

Elő-és utóápolási tanácsok

Szemöldök tetoválás előtt

Szemöldök tetoválás után

Szemöldök tetoválás után

Amit be kell tartanod a tetoválást követően…

Bejelentkezés